İhanete Meyilli Burçlar

Burçları kişilikleri belirledikleri bir dünyada bazı burçlar diğerlerine nazaran daha güvenilmez olabiliyorlar. Özellikle bu 5 burç aldatma konusunda daha da güvenilmezler.

03.08.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-18:25) İhanete Meyilli Burçlar

Bu burca sahip olan herkes aldatır demiyoruz. Ancak dikkat edin diyoruz. Sonuçta huylu huyundan vazgeçmez, burçlar karakterleri yansıtır.

BALIK BURCU

Duygusallığı ile tanınan bu burçtan pek beklenmesen de ilk sırada balıklar bizi şaşkınlığa düşürüyor. Merhametli ve naif yaratıklar olan balık burçları, her zaman kendilerini göstermeleri ve kararsızlık karakterleri gibi sebeplerle aldatmaya en meyilli burç olarak ilk sırayı kapıyorlar. 

AKREP BURCU

Cinselliğe olan merakıyla Akrepler aldatmaya en meyilli 2. burç. Çekicilik ve cinsellikle anılan bu burçlar için 2. sıra çok da sürpriz olmuyor. 

TERAZİ BURCU

Kafaları dolu olan kararsız Teraziler ilişkilerde kararsız ve karışıktırlar. Onlar da aldatma konusunda ilk üçte tabiki yerlerini aldılar.

ASLAN BURCU

Liderlik ve ilginin burcu olan Aslanlar, ilgi konusundaki yaşadıkları zaaftan dolayı ihanete kayabilirler. Onların yaşamında drama ön safta olduğundan ilişkileri de genellikle aldatma ile tanışır.

KOVA BURCU

Listeye beşinci sıradan giren Kovalar da güvenilmez burçların başında olarak kendilerine yer bulurlar. Aşk konularına oldukça ciddi bakmadıkları için onlar için sorun olmaz. Üstelik sıradışı insanlar olduklarından sürekli değişimi isterler ve bulduklarında kaçırmazlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal