Merkür Retrosu Sona Eriyor! 1 Ağustos Aslan Burcunda Yeniay Bizi Bekliyor! Burçları Nasıl Etkileyecek?

Çalkantılı ve zorlu geçen Temmuz ayı, birçok burcu olumsuz etkiledi. Ağustos ayında başlayacak olan yeniay bize neler getirecek? Merkür retrosunun sona ermesi ne anlama geliyor? Olumsuzluklar, depresyonlar geri de mi kalacak? İşte burçları bekleyen sürprizler.

30.07.2019-13:22 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-13:06) Merkür Retrosu Sona Eriyor! 1 Ağustos Aslan Burcunda Yeniay Bizi Bekliyor! Burçları Nasıl Etkileyecek?

1 Ağustos Perşembe günü itirariyle Türkiye saatiyle 06:11’de 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Hemen sonra saat 06:57’de bir müjdeli haber daha var. Merkür retrosu artık nihayet sona eriyor.

YENİAYDA NELER BEKLİYOR?

Bu yeniay bilhasa aşk hayatımızda bize yenilikler getirecek. Artık o eski aşkları hatırlamak bile istemeyeceksiniz. Yeni bir ilişkiye öyle tutkulu ve aşk dolu başlayacaksınız ki hiçbir şey mutluluğumuza gölge düşüremeyecek. Yalnızlar, aşka küskünler, ben artık kimseyi istemiyorum diyenler bile aşka kendini bırakacak. 

Sadece aşk değil, bu yeniay parasal konularla ilgili de yeni kapılar aralayacak. Ummadığımız bir anda maddi bir fırsat karşımıza çıkabilir. Venüs hariç yeniayın genel temasına bakılınca çocuğumuzla ilgili konularda da yenilikler olcak. Bu bir eğitim veya sağlığında deva bulması gibi konuları kapsayabilir. Bazı çiftler bu yeniayla birlikte bebek sahibi olacaklarının müjdesini verebilirler.

ACELEYE MAHAL YOK!

Bu oldukça bereketli ve şans dolu yeniayda dikkat etmemiz gereken bir nokta var. Yeniay oluştuğu sırada Uranüs sert bir biçimde sahneye çıkıyor. Yeniaya yaptığı açı ani ve sabırsız davranışlar  konusunda bizi etkileyebilir. Çünkü yeniayın sonrasında  Uranüs Venüs’le gergin açısını netleştireceğinden, bu güzellikler,  aşk, çocuk, para konularında ani tepkiler vermemiz durumu tersine çevirmemize sebep olabilir. Yani kısaca bu kadar güzel haberle gelecek bir yeniayda yapmamız gereken tek şey sabırlı davanmaktır. Uranüs’ün sert etkisini pozitife çevirmek sizlerin elinde olabilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal