Korkusuz musunuz? Risk Seven Burçlar

Bazıları vardır korkusuz ve risk almayı sever bazıları ise daha temkinli. Risk almak bir karakter özelliği ise kesinlikle burcunuzdan kaynaklanıyor olabilir.

24.07.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-08:57) Korkusuz musunuz? Risk Seven Burçlar

Riski sever bir karakter olabilirsiniz. Risk sizi bazen muhteşem sonuçlara bazen de zor durumlara sokabilir. Biz bunu bilemeyiz. Ancak size burcunuzun risk sevip sevmediğini söyleyebiliriz.

AKREP BURCU

Risk benim ikinci adım diyen burç da Akrep'tir. Adeta bir dedektif olan Akrepler, sınırları tanımazdırlar. Yasaklı yerler onlariçin o kadar da cazibe dışı değildir. Yılan korkusu ya da farklı fobiler onlar için geçicidir. Suyun altındaki buz gibidirler. 

YAY BURCU

Gözü kara namına sahip yaylar, riskle kucak kucağa yaşar. Zodiakın yaramazı Yaylar, küçükken otorite ile problem yaşamışlardır. Risk almak onlar için tabu değildir. 

KOÇ BURCU

Her ortamın canlandırıcısı Koçlar, her mevzuya direkt dalabilir. Belanın üstüne atlamak istemezler ama zoraki durumlarda da geri çekilmezler. Kinlerini tutamayan koçlar yine de sorunlarını içlerinde saklar. Küçük küçük düşmanlar onu korkutmaz. Yeri geldiğinde onlarla karşılaşmaktan çekinmez. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal