Yaz Piknik Sepetlerinin Olmazsa Olmazları Nelerdir?

Yaz aylarının vazgeçilmezinden olan piknikler hem üzerimizdeki stresi atmak için hem de ailemiz ve sevdiklerimizle keyifli zaman geçirmek için olmazsa olmazımızdır. Peki piknik sepetlerinin içine neler koymalı neleri unutmamalıyız? İşte cevabı.

29.08.2019-15:10 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-14:57) Yaz Piknik Sepetlerinin Olmazsa Olmazları Nelerdir?

Herşeyi hazırladığınızı düşünüp sepeti kolunuza taktınız ve piknik yapmak için harika bir yere serildiniz. Ancak piknik sepetini açtığınızda en gerekli malzemeleri unuttuğunuzu farkettiğiniz. İşte bu durumu yaşamamak adına piknik sepeti listesi derledik.

PİKNİK SEPETİ NASIL HAZIRLANIR?

Piknik sepetinde ilk olması gereken şüphesiz kareli ya da desenli yer örtüleridir. Çimen rengi ya da çamur olması halinde kolaylıkla yıkamak için muşamba örtü seçmeniz doğru olacaktır.

Yetecek kadar peçete ya da ıslak mendili unutmayın. Elleriniz sık sık kirleneceğinden temizleme ihtiyacı hissedeceksiniz.

- Etinizi geceden kavurun. Sabaha piknik için yaptığınız çeşit çeşit sandviçlerin içine koyun. İstediğiniz sebze ve peynir ile arasını doldurun.

Sinek ilacı ve böcek sokmalarına önlem  merhem alınız. Acil durumlarda sepetin köşesinde pamuk ve yara bandı hazır olsun.

Piknik yerinde şişirmek üzere şişme yastık gibi eşyaları sepete tamyı unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal