İş ve Aşkı Birbirine Karıştıran Burçlar Hangisidir?

Bazı insanlar iş ve aşkı birbirine karıştırır ve aniden sınırlarını kaybederler. Peki, sizin burcunuz da iş ve aşkı karıştıran burçlar arasında mı?

30.08.2019-12:12 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-12:10) İş ve Aşkı Birbirine Karıştıran Burçlar Hangisidir?

Kişilikler aşka verilen tepkiyle alakalıdır. Burçlar da kişiliklere etki eder. Öyle ki bu burçlar iş ve aşkı karıştırıyorlar mı onu bile belirler.

BALIK BURCU

Bu dünyanın haricinde bir havası mevcuttur Balıkların. Hayalci ve gerçeklerden uzak insanlar olup hayal ettikleri masalı yaşamayı arzu ederler. Romantik ve aşırı duygusal hale gelirler. İçlerini titreten kişiye kendilerini hemen kaptırır ve duygularına gem vuramazar. İş ve aşkı birbirine en çok karıştıran burç olarak adlandırılabilir.

YENGEÇ BURCU

Zaman ve mekan ne olursa olsun duygularının peşinden giden bir öteki burç da Yengeçlerdir. Çekingen olmalarından dolayı işyeri aşklarında ilk hareketi yapmaz . Beraberlikleri başlayınca son derece ilgili bir partner olurlar. İlişkilerinde anne/baba şefkati gösterirler. Onlara pastalar, kurabiyeler getirmekten geri kalmazlar.

AKREP BURCU

Zodyak üyesi olarak kalbinin dinleyen Akrepler fakat otokontrollü olabilirler. İş yapıkları insanlarla rahatça yakınlaşabilirler. Derin mizaçlarından ötürü yüzeysel bir ilişki değil tutkulu aşklar isterler. Yasak olan her şeye karşı çekilirler. Yanlış kişilerle ciddi birliktelikler yaşamaları da olasıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal