Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, gizemli bir paylaşım yaptı: Sizi tanımak güzeldi!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter’dan yapmış olduğu paylaşım akılları karıştırdı. Musk, “Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

09.05.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:21) Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, gizemli bir paylaşım yaptı: Sizi tanımak güzeldi!

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ı satın almasıyla tekrar gündem olan Elon Musk, bu kez de burada yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Tesla ve SpaceX'in CEO'su milyarder Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara almıştı. Sabah saatlerinde bir paylaşımda bulunan Musk, “Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi” ifadelerini kullandı. Yüzbinlerce etkileşim alan tweetin sebebi ise henüz gizemini koruyor...

Sizi tanımak güzeldi

Sabah saatlerinde Twitter’dan bir paylaşım yapan Elon Musk, “Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi.” dedi. Dünyanın en zengin isimlerinden olan Musk'ın paylaşımı kısa bir zaman içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Twitter'ı satın alan dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, gizemli bir paylaşım yaptı: Sizi tanımak güzeldi!

90 milyondan fazla takipçisi olan Musk'un paylaşımı kısa sürede 50 binden fazla yorum, 80 bine yakın retweet ve 500 binin üzerinde beğeni topladı. Konu ile alakalı çok fazla spekülasyon olurken Musk tarafından henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Elon Musk’ın bu tweetle ne demeye çalıştığı henüz bilinmiyor fakat zengin iş insanı bu platformu zaman zaman mizah amacıyla da kullanıyor. 

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal