Ünlü zenginler adeta yarış yapıyor: Bill Gates'den dikkat çeken Elon Musk açıklamaları!

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk geçen haftalarda sosyal medya platformu Twitter'ı satın almıştı. Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok yorum gelirken, bir diğer dünyaca zengin isim Bill Gates de duruma kayıtsız kalmadı.

07.05.2022-18:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-18:00) Ünlü zenginler adeta yarış yapıyor: Bill Gates'den dikkat çeken Elon Musk açıklamaları!

Son zamanların en çok konuşulan aktörlerinden Elon Musk Twitter'ı da satın almasıyla beraber ününe adeta ün kattı. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Musk'ın Twitter'ı aldıktan sonra bazı açıklamalarda bulundu ve dikkatleri bu sefer kendi üzerine çekti.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Wall Street Journal'ın yaptığı bir etkinlikte, Musk’ın hedeflerinden şüphe ettiğini belirtti. Gates, Musk’ın söz konusu sosyal medya platformuna zarar verebileceğini ifade ediyor. 

Elon'u asla küçümsememeliyiz

Bill Gates, “Bu sefer olacağına dair bazı şüphelerim var ama ön yargılı olmamalıyız ve Elon'u asla küçümsememeliyiz. Musk hakkında söylenecek olumlu şeylerden başka bir şeyim yok. Twitter'ı daha da kötüleştirirse bunu açıkça söylerim. Hedefleri neler, sonunda (Twitter) ne olacak? Aşırı yalanların ve tuhaf komplo teorilerinin yayılmasını azaltma fikriyle nasıl bir ilişki içindeler? Bu hedef ona yakın mı, değil mi?" ifadelerini kullandı.

Ünlü zenginler adeta yarış yapıyor: Bill Gates'den dikkat çeken Elon Musk açıklamaları!

Elon Musk 25 Nisan’da 44 milyar dolara sosyal medya platformunu satın alırken Twitter’ı, "her zamankinden daha iyi" bir duruma sokmayı planladığını belirtti. Öte yandan Twitter'ın ifade özgürlüğü ilkelerine göre yönetileceğine de atıfta bulundu.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal