Twitter ücretli mi oluyor? Elon Musk'tan gündem yaratacak açıklama: Cuzi ücretler olabilir

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini açıkladı.

04.05.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-12:30) Twitter ücretli mi oluyor? Elon Musk'tan gündem yaratacak açıklama: Cuzi ücretler olabilir

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" ödenebileceğinin sinyalini verdi.

Twitter yönetim kurulunun, platformun Elon Musk tarafından satın alınmasını onaylamasının ardından Musk'tan milyonları ilgilendiren bir açıklama geldi.

Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini söyledi. Twitter'ın "standart kullanıcılar için" ücretsiz olmaya devam edeceğini de vurguladı.

Twitter, BBC'nin konuyla ilgili sorusuna yanıt vermedi.


İfade özgürlüğü için tehdit oluşturabilir

Elon Musk yapmış olduğu önceki açıklamalarında, Twitter'ı "yeni özellikle geliştirerek daha iyi noktaya getireceğini" dile getirmişti. Musk, CNN'in bir haberini tweetleyerek sözlerine başladı. Haberde, bazı büyük ABD şirketleri, 'Twitter eğer nefret söylemini sınırlayan moderasyon politikalarından geri adım atarsa şirketi boykot etmeye' çağırıyordu. 

Elon Musk, Twitter'ın moderasyon politikalarının ifade özgürlüğü için tehdit oluşturabileceği görüşünü savunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal