Başkan Erdoğan'dan oldukça dikkat çeken Elon Musk ve Twitter yorumu!

Başkan Erdoğan, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından konuya ilişkin olarak ''Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter'daki olumsuzluklar meşrulaşamaz.'' şeklinde ifadelerini kullandı.

30.04.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-15:43) Başkan Erdoğan'dan oldukça dikkat çeken Elon Musk ve Twitter yorumu!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorduğu sorulara yanıt verdi. Erdoğan, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına yönelik ''Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter'daki olumsuzluklar meşrulaşmaz.'' şeklinde ifadelerini kullandı. Söz konusu sosyal medyaya yaklaşımının olumlu yönde olmadığını belirten Erdoğan ''Ama sosyal medyayı bir kenara atmamız mümkün değil. Onun için gerekli olanı yani yasal düzenlemeleri yapmamız lazım. Bu adımları süratle atacağız'' diye söyledi. 

Yeni yasal düzenlemeyle çeki düzen verilecek 

Başkan Erdoğan, Elon Musk'ın 44 milyar dolar ödeyerek Twitter'ı satın almasına yönelik olarak ise ''Şimdi, Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter'daki olumsuzluklar meşrulaşmaz. Örneğin Trump'ın 'Twitter ile ilgili mücadelesinde neler yaşandığını gördük. Ben daha önce de söylüyordum 'Twitter cıvıtır' diye. Bunun ne olduğunu da zaten yaşıyoruz. Sosyal medyada iftira derseniz iftira var, yalan derseniz yalan var. Hakikatlerin paylaşıldığı veya ulaştırıldığı değil, tam manasıyla olumsuzlukların, yalanın, yanlışın, her türlü fitnenin, fücurun olduğu bir yapı. Elon Musk burayı almış olabilir fakat bundan sonraki süreçte de biz birinci derecede ülkemizi düşünmek zorundayız. Şu anda çıkaracağımız yeni yasal düzenlemeyle bu işe bir çekidüzen vermeyi hedefliyoruz. Devlet olarak dezenformasyonla mücadele etmek için üzerimize düşeni kararlılıkla yapacağız.'' diye söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal