Elon Musk'tan Acun Ilıcalı'ya zengin insanların ilginç yaşamları!

Ekonomi deyince aklımıza ilk gelen şeylerden biri de zenginlik. Dünyaca ünlü zengin isimleri birçoğumuz aslında yakından tanıyoruz. Bu isimlerin bazen garip alışkanlıkları olabiliyor. Bugün videomuzda zengin ünlü isimlerin yaşamlarını inceleyip garip alışkanlıklarını ele aldık.

28.04.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-16:53)

Dünyada serveti milyarları geçen birçok isim bulunuyor. Özellikle teknoloji şirketi sahibi olan pek çok şirket sahibi bu zenginlerin başında geliyor. Eski adıyla Facebook yeni adıyla Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg, Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, IKEA CEO’su Ingvar Kamprad bunlardan yalnızca birkaçı. Peki bu isimler hepimiz gibi normal bir yaşam mı sürüyor? Yoksa böylesine mal varlığına sahip olmaları onları farklı bir kişiliğe büründürmüş mü?

Listede Türk isim de var

Ekonomi Editörümüz Tarık Bulduk bugünkü videomuzda dünyaca tanınan zengin isimlerin bilinmeyen özelliklerini anlattı. Tek tip kıyafet giyenden hep aynı yemeği yiyene, sadece bir yerden alışveriş yapana kadar birçok garip alışkanlığı olan ünlü isimler videomuzda. Üstelik listemizde birkaç Türk isim de var.. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal