Büyük Aşkla Evlenen İbrahim Çelikkol ile Eşi Mihre Mutlu'dan Herkesi Şaşırtan Boşanma Kararı!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve dört yıllık eşi Mihre Mutlu’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Çelikkol çifti hakkında magazin gündemine bomba bir iddia düştü.

28.12.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-15:55)

Genç kızların sevgilisi ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. İçinde bulunduğu her projeyle ve canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncu, son projesi Doğduğun Ev Kaderindir de oyunculuğunu konuşturdu. Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı dizi, başarılı bir çıkış yakalarken, yakın zamanda final kararı. Son projesinden sonra ekranlara kısa bir ara verdiği öğrenilen başarılı oyuncudan ise özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu eşiyle dört yıldır sürdürdüğü mutlu beraberliğini anlaşmalı olarak sonlandırmaya karar verdi. Başarılı oyuncudan gelen bu haber, çiftin çocuklarının olması sebebiyle üzüntüyle karşılandı. 

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN KARAR

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, dolu dizgin aşk yaşadığı Mihre Çelikkol ile 2017 yılında hayatını birleştirmeye karar vermişti. 25 Mayıs 2017’de nikah masasına oturan çift mutlu beraberliklerini bebekle taçlandırmıştı. 2019 yılında oğlu Ali’yi kucağına alan çift, ilk kez anne ve baba olmanın verdiği mutlulukla havalara uçmuştu. Dışarıdan mutlu bir beraberliği olduğu gözüken çiftin, zor zamanlar geçirdiği ortaya çıktı. 2. Sayfa isimli magazin programının ele aldığı konuya göre İbrahim Çelikkol ile mimar eşi Mihre Mutlu boşanmaya karar verdi. İddiaya göre evliliklerini kurtarmak için çok çabalayan çift, yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle boşanma konusunda ortak bir paydada buluştular. Yakışıklı oyuncu Çelikkol konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmazken, hayranları bu haberle şimdiden sarsıldı.

ibrahim çelikkol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal