Ünlü Futbolcu Özer Hurmacı ile Çekişmeli Boşanma Davası Açtığı Eşi Mihriban Hurmacı Barıştı!

Ünlü futbolcu Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı almıştı. Boşanma sebepleri magazin gündemini sarsarken, ünlü çiftten yeni haber daha geldi.

28.12.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-14:08)

Birçok büyük futbol takımında top koşturmuş olan ünlü futbolcu Özer Hurmacı, geçtiğimiz aylarda tatsız bir olayla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hurmacı eşi Mihriban Hurmacı’nın kendisini aldatmakla suçladığını öne sürerek boşanma davası açmıştı. Aldatma iddialarının ardında yatan neden olarak gösterilen astroloji haritası ise, Hurmacı’nın olayı patladığında çok konuşulmuştu. Büyük bir anlaşmazlıkla mahkemenin yolunu tutan çiftten, yeni bir karar geldi. Ünlü çiftten gelen bu karar ve yapılan açıklama herkesin kafasını karıştırmaya yetti. İşte Hurmacı çiftinin verdiği o karar ve detayları…

HURMACI ÇİFTİ AYRILIKTAN DÖNDÜ

Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Bursaspor gibi birçok takımda top oynamış olan ünlü futbolcu Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı, geçtiğimiz aylarda boşanmaya karar verdiklerini duyurmuştu. Mihriban Hurmacı, baktırdığı astroloji haritasında eşinin kendisini aldattığını öğrendiğinde futbolcu eşinden hesap sordu. Eşinin söyledikleri karşısında şaşkına dönen ünlü futbolcu, hakkında söylenilen bu asılsız iddialar nedeniyle eşine boşanma davası açtı. Açılan davanın ardından ise Mihriban Hurmacı, 30 milyon lira tazminat ve üç çocuğu için de 75 bin lira iştirak nafakası talep etti. Evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeniyle açılan çekişmeli boşanma davasından sonra ise eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini söyleyen Mihriban Hurmacı, ünlü futbolcuya iki ay kadar uzaklaştırma kararı aldırdı. Tüm bu meydana gelen olaylardan sonra ise Hurmacı çiftinden şaşırtan karar geldi. Ünlü çift boşanmaktan vazgeçtiklerini duyurduktan sonra, ağızları açık bırakan açıklamada bulundular. Birlikte tatile giden çiftten Mihriban Hurmacı’nın yaptığı açıklamada; ‘’ Mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın. Seni seviyorum Özer’’ notuyla paylaştı. 

Özer Hurmacı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal