İbrahim Çelikkol Aşk Dolu Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Ekranların reyting rekorları kıran başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisine Mehmet Kara adıyla kadroya dahil olan seyircileri heyecanlandıran ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından eşi Mihre Mutlu aşk dolu pozlar verdi.

20.09.2021-11:27 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-13:52) İbrahim Çelikkol  Aşk Dolu Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından eşi Mihre Mutlu ile paylaştığı aşk dolu görüntülerle yoğun ilgi gördü. Bir Zamanlar Çukurova dizisine Mehmet Kara karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ,Eşi Mihre Mutlu ile verdiği samimi görüntülerle sosyal medyada gündem yarattı.

İBRAHİM ÇELİKKOL AŞKA GELDİ 

 İbrahim Çelikkol, 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile hayatını birleştirdikten sonra 2019’da Ali adını verdikleri bir oğulları oldu. Çelikkol’un eşi ile sosyal medya hesabından  paylaştığı pozlara beğeni ve yorum yağdı. Oyunculuğa başlamadan önce modellik yapan Çelikkol, ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisindeki ‘Mehdi’ rolüyle şöhreti yakaladı. Yakışıklı oyuncu ,  geçtiğimiz günlerde çıkan orman yangınlarında Milas Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmeye , gönüllü olarak katıldığı için hayranlarından takdir toplamıştı. Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir. Oyunculuğun yanı sıra basketbolla da ilgilenen Çelikkol, Osman Sınavla tanışınca oyunculuk kariyerine başladı. İbrahim Çelikkol, 2008 yılında Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkaterör filmiyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Pek çok projede yer alan başarılı oyuncu Çelikkol,2010-2011 yılında Karadağlar, 2011-2012 yılında İffet, 2013-2014 Merhamet adlı yapımlardaki başarılı performansıyla hayranlarının beğenisini topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal