İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Setinde Kriz Çıkardı

TV8'in sevilen dizisinde kriz çıktı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekibi olası bir 2. dalgaya karşın stok bölümler için sete çıktı.

11.07.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-16:38) İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Setinde Kriz Çıkardı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekibi stok bölümler için yeniden bir araya geldi. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol, sezon finalinde bulunan havuz sahnesinde oynamak istemediği için kendini karavanına kapattı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncularından İbrahim Çelikkol'un ekiple yaşadığı gerginlik nedeniyle önce sete çıkmak istemediği, bugün ise, sete gittiği halde karavanda oturup dışarı çıkmadığı iddia ediliyor. Sabah 09.00'da sete giden ve 14.00'e kadar ekibi bekleten oyuncu İbrahim Çelikkol, işe başlaması için güçlükle ikna edildi. Tv 100'ün haberine göre, Çelikkol'un sezon finalindeki havuz sahnesinde de oynamak istemediği de ortaya çıktı. İddiaya göre yakışıklı oyuncunun üstsüz görüntü vermek istemediği için "Havuz bize ters" dediği başka bir sahne yazıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal