Berdan Mardini'yi aldatmasıyla gündemden düşmeyen eski eş Fatoş Yelliler'den çok konuşulacak pozlar!

Fatoş Yelliler gerek yaşadığı yasak aşklar gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

01.04.2022-16:17 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-16:36) Berdan Mardini'yi aldatmasıyla gündemden düşmeyen eski eş Fatoş Yelliler'den çok konuşulacak pozlar!

Bir dönemin popüler sanatçılarından Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ve çalkantılı aşk hayatıyla gündemden bir an olsun düşmüyor. Fatoş Yelliler Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan iş insanı Gökhan Göz ile yasak aşkını itiraf ederek magazine bomba gibi düşen Fatoş Yelliler kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşktan yana yüzü gülmeyen Fatoş Yelliler'in bu aşkıda kısa sürdü. Fatoş Yelliler son günlerde yaşadığı değişimlerle gündemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Fatoş Yelliler son paylaştığı bornozlu fotoğrafı ile iddialı paylaşımlarına devam edeceğe ve uzun süre daha adından sıkca söz ettireceğe benziyor. Fatoş Yelliler'in şarkı söylerken paylaştığı bir video ise akıllara şarkıcı mı oluyor, eski eşe rakip mi geliyor sorularını getirdi.  Berkan Mardini ile olaylı ayrılıklarının ardından Mardini eski eşi Fatoş Yelliler için; her yerde hain, kalleş çok' demişti.

Fatoş Yelliler'in Cesur Pozları Yine Gündem Oldu

Fatoş Yelliler’in son paylaşımı olay oldu!

Yasak aşkları gündemden düşmeyen Fatoş Yelliler özel yaşantısıyla sosyal medyada büyük  ilgi görüyor. İş insanı Gökhan Göz ile olan ilişkisi de tıpkı evliliğinde olduğu gibi olaylı bitmişti. Ayrılık sonrası iş insanı Göz, Fatoş Yelliler için; ‘’Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz’’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal