Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arsenal dev maçta ezeli rakibini destekleyecek

İngiltere Premier Lig’de haftanın ve belkide sezonun en kritik maçı White Hart Lane’de Tottenham ile Manchester City arasında oynanacak. Şampiyonluk yarışındaki bir başka ekip olan Arsenal ise dev maçta ezeli rakibi Tottenham’ı destekleyecek. Peki Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

14.05.2024-16:32 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-16:32) Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arsenal dev maçta ezeli rakibini destekleyecek

Tüm dünyanın gözü kulağı bu gece Kuzey Londra’da oynanacak olan Tottenham Manchester City maçında olacak. Kalan 2 maçını kazanması durumunda rakiplerine bakmadan şampiyon olacak olan Manchester City ile bu sezon Devler Ligi potasında yer almayı hedefleyen Tottenham’ın mücadelesi Arsenal’i yakından ilgilendiriyor. Manchester City’nin zorlu karşılaşmada puan kaybetmesi halinde Arsenal son haftaya lider girecek. Peki Tottenham Manchester City maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Ligi 37. hafta maçında Tottenham ile Manchester City bugün TSİ 22.00’de White Hart Lane’de karşılaşacak. Dev mücadele Bein Sports 3’te canlı yayınlanacak.

City hata istemiyor

Premier Lig sezonunun bitmesine sadece 2 hafta kala, Manchester City, Tottenham deplasmanında hata yapmak istemiyor. Ligde son maçında Fulham'ı 4-0 yenerek zirveye yerleşen City, Arsenal'in galibiyetiyle tekrar ikinci sıraya düştü. 1 maç eksikleri bulunan Manchester City, Tottenham'u mağlup ederek zirveyi tekrar ele geçirmeyi planlıyor. Bu sezon ligde oynadığı 36 maçta 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan mavi-beyazlılar, toplamda 85 puan topladılar.

Tottenham Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arsenal dev maçta ezeli rakibini destekleyecek

Arsenal Tottenham’ı destekleyecek

Premier Lig’de yıllar süren şampiyonluk hasretini bitirmeye yakın olan Arsenal, bu akşam oynanacak Tottenham Manchester City maçını heyecanla takip edecek. Dev maçta Tottenham’ın puan alması durumunda Arsenal tüm ipleri eline alacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal