Beşiktaş’ta yeni hoca mesaisi: İki isimden birisi getirilecek

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve ekibi, bu hafta yeni teknik direktörü takımın başına getirmeye çalışacak. Siyah beyazlıların Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile görüştüğü Şenol Güneş’in daha ön planda olduğu belirtiliyor.

14.05.2024-11:13 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:16) Beşiktaş’ta yeni hoca mesaisi: İki isimden birisi getirilecek

Beşiktaş’ta gelecek sezonda kimin teknik direktör olacağı sorusu belirsizliğini koruyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve ekibi, bu hafta yeni teknik direktörü takımın başına getirmeye çalışacak. Siyah beyazlıların Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile görüştüğü Şenol Güneş’i daha ön planda tuttuğu belirtiliyor.

Beşiktaş’ta yeni hoca mesaisi

Haber7’de yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, "Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya" sözlerinin ardından dikkatler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'e çevrildi.

Beşiktaş’ta yeni hoca mesaisi: İki isimden birisi getirilecek

İki isimden birisi getirilecek

Her iki isimle de temaslar kuruldu. Arat'ın, "Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş'ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla 'asla' demeyeceksin" sözleri sonrası artık karar verilmesi bekleniyor. Yönetimin, bu hafta içinde iki isimden birini seçmesi bekleniyor. Bazıları Sergen Yalçın'ı, diğerleri ise Şenol Güneş'i tercih ediyor.

Güneş, Beşiktaş'ta ilk döneminde takımı şampiyonluğa taşımayı başardı. Siyah-beyazlı ekip, 2015-16 sezonunda 79 puan toplayarak Güneş yönetiminde ilk şampiyonluğunu elde etti. İkinci sezonunda da başarıyı sürdürerek 2016-17 sezonunu 77 puanla zirvede tamamladı. Güneş'in ikinci dönemi, 6 Ekim 2023 tarihinde ayrılmasıyla sona erdi. Bu dönemde takımının başında çıktığı 41 maçta 28 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçta Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş dönemi noktalandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal