Hindistan’da reklam panosu insanların üzerine devrildi: 8 ölü, 59 yaralı var

Hindistan’ın Mumbai kentinde etkili olan toz fırtınasından dolayı reklam panosu devrildi. Reklam panosunun altında kalan 8 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi ise yaralandı.

14.05.2024-10:44 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:16) Hindistan’da reklam panosu insanların üzerine devrildi: 8 ölü, 59 yaralı var

Hindistan’ın Mumbai kentinde toz fırtınası sebebiyle devrilen reklam panosunun altında kalan 8 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi ise yaralandı.

Reklam panosu insanların üzerine devrildi

AA’da yer alan habere göre; Hindistan'ın NDTV kanalının aktardığı habere göre, Mumbai'nin Ghatkopar bölgesinde yaşanan şiddetli fırtına, bir reklam panosunun bir akaryakıt istasyonuna devrilmesine neden oldu. Bu trajik olayda reklam panosunun altında kalan 8 kişi hayatını kaybetti ve 59 kişi yaralandı.

Hindistan’da reklam panosu insanların üzerine devrildi: 8 ölü, 59 yaralı var

Ulusal Afet Müdahale Gücü (NDRF), enkaz altında kalan yaklaşık 20 kişiyi kurtarmak için arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Maharaştra eyaletinin Başbakanı Eknath Shinde, olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine maddi destek sağlanacağını duyurdu.

Olayın detaylarına ilişkin bir soruşturma başlatıldı. Toz fırtınasının etkisi altındaki Mumbai'de, düşük görüş mesafesi nedeniyle uçuşlarda ve karada trafikte aksamalar yaşandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal