Sezonun finali Rams Park’ta oynanacak: Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde görev yapacak olan hakem belli oldu. Dev maçta Arda Kardeşler düdük çalacak.

14.05.2024-10:37 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:17) Sezonun finali Rams Park’ta oynanacak: Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışının finali olması beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçı 19 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Dev derbide hangi hakemin görev yapacağı merak ediliyordu. O soru yanıtını buldu.

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Akşam’da yer alan habere göre; Merkez Hakem Kurulu'nun önemli bir maç için Arda Kardeşler'i görevlendirmesi bekleniyor. 36 yaşındaki Bursa bölgesi hakemi, kariyeri boyunca 20 Galatasaray maçına düdük çaldı. Sarı-Kırmızılılar, bu maçlardan 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle ayrıldı. Kardeşler, ayrıca 18 kez Fenerbahçe maçında görev aldı. Sarı-Lacivertliler, bu maçlardan 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı. 

Sezonun finali Rams Park’ta oynanacak: Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Arda Kardeşler, bu sezon iki takım arasındaki Kadıköy'de oynanan bir lig maçında da düdük çaldı ve maç golsüz berabere sonuçlandı. Merkez Hakem Kurulu, derbi maçta VAR odasında yabancı bir hakemi görevlendirmeyi planlıyor. Bu konuda yapılan görüşmelerin son aşamasına gelinmiş durumda. MHK'nın, Süper Lig'in 37. haftasında görev yapacak hakemleri Perşembe günü açıklaması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal