Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Başkan adayları kimler 2024?

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklama sonrasında Fenerbahçe’nin Başkanlık seçimi ve adayları merak konusu oldu. Peki Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Başkan adayları kimler 2024? İşte detaylar…

14.05.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-17:17) Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Başkan adayları kimler 2024?

Fenerbahçe Başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken Ali Koç’un ardından eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da aday olduğunu açıklaması sonrasında başkanlık seçimi hakkındaki haberler daha dikkatle takip edilmeye başlandı. Peki Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Başkan adayları kimler 2024?

Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?

Net bir tarih verilmese de Fenerbahçe’nin tüzüğüne göre Başkanlık seçimlerinin bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Kesin tarihin ise 25 Mayıs olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Başkan adayları kimler 2024?

Aziz Yıldırım da aday oldu

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önümüzdeki çarşamba günü gerçekleştirilecek toplantıda Fenerbahçe'nin kongresinde başkanlık için aday olacağını duyurdu. Yıldırım, "Eğer seçilirsek, Fenerbahçe'nin başına Mourinho'yu getireceğim." şeklinde konuştu.

TRT Spor'a yaptığı açıklamada Yıldırım, "Çarşamba günü yapacağımız toplantıda Fenerbahçe'nin kongresinde başkanlık için aday olacağımı açıklayacağım. Kimseyle kavga etmek istemiyoruz ancak Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha da artırarak organizasyon içinde hareket edeceğiz. Amacımız, Fenerbahçe'nin gücünü pekiştirerek şampiyonlukları geri kazanmak." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal