15.05.2024-13:22 (Son Güncelleme:15.05.2024-13:22)


1

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği "Nilay" karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verip polise yakalandığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.



2

Gündemde deprem etkisi yaratan haberin ardından Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşması ortaya çıktı.



3

Dava dosyasına da giren konuşmalara göre ifadesinde, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" diyen Civelek'in kokaini daha ucuza alabilmek için torbacı ile pazarlık yaptığı ve "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği öğrenildi



4

F.C.: Ne fiyatı değişti. Daha 1 saat oldu alalı. Bugünlük eski fiyattan yap. 1.5 T, yarım L, taksi? S.Ç.: 6 bin lira toplam.



5

F.C.: Yanında ne kadar T var? Söyle ona göre hesaplayacağım? Söylesene? Teklifi kabul etmiyorum. S.Ç.: Gel bekliyorum. F.C.: Neredesin. Ayır 1 T yarım T diye.



6

Sabah'ta yer alan habere göre; İkili, 28 Ekim'i 29 Ekim'e bağlayan gece yapılan bu konuşmadan sonra polisler tarafından sokakta yakalandı. Torbacı Selçuk Ç. gözaltına alınarak tutuklandı ve minimum 15 yıla kadar hapis istemiyle "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan dava açıldı.



7

Civelek'e ise sipariş ettiği uyuşturucu eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR