Vuslat Derneği 3 kıtada Kurban Bayramı çalışmalarını sürdürüyor: 20 ülke için ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ çağrısı yapıldı

Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Vuslat, ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ adlı yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bağışçılardan vekalet alacak olan Vuslat, kurban kesimlerini gerçekleştirdikten sonra görüntülerini bayram bitimine kadar bağışı yapan kişilere ulaştıracak.

14.05.2024-16:47 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-16:47) Vuslat Derneği 3 kıtada Kurban Bayramı çalışmalarını sürdürüyor: 20 ülke için ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ çağrısı yapıldı

Kurban Bayramı ile ilgili yaptığı kampanya ve çalışmalarla tanınan Vuslat Derneği’nin yaptığı açıklamaya göre 3 kıtada ve 20 ülkede ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda, kapsamında bağışçılardan vekalet alacak olan Vuslat, kurban kesimlerini gerçekleştirdikten sonra görüntülerini bayram bitimine kadar bağışı yapan kişilere ulaştıracak.

20 ülke için ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ çağrısı 

Vuslat Derneği tarafından yapılan açıklamada, kurbanlık hayvanların temin edildiği ve kesim yapılacak ülkelerin belirlendiği duyuruldu. Afrika, Asya ve Avrupa kıtalarında toplam 20 ülkede gerçekleştirilecek kurban ibadeti için hisse bedeli 2.900 TL olarak belirlendi. 22 yıllık insani yardım faaliyetleri tecrübesiyle hareket eden dernek, kurban faaliyetlerinin de aynı güvenilirlik ve şeffaflıkla gerçekleştirildiğini vurguluyor. 

Vuslat’tan 3 kıtada Kurban Bayramı çalışmalarını sürdürüyor: 20 ülke için ‘’Kardeşliğe Vesile Kurban’’ çağrısı yapıldı

Dernek, bayram namazının ardından başlayan kesim işlemlerinde bağışçıları SMS ile bilgilendiriyor ve kesim sonrasında ise vekaletlerin okunduğu isme özel hazırlanan videoyu bağışçılara iletiyor. Vuslat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Taştan, kurban çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mazlum coğrafyalarda Nijerya, Somali, Yemen ve Bangladeş gibi yoksul ülkelerde kurban kesimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu bayramda, yetimler, ilim talebeleri ve bakıma muhtaç yaşlılar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaşarak kardeşlik duygusunu pekiştiriyor, sofralara bereket, gönüllere dua oluyoruz." şeklinde konuştu. 

Derneğin kurban organizasyonuyla ilgili daha fazla bilgi almak için vuslat.org.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 659 28 80 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal