Seda Akgül'ü görenler tanıyamadı! Ünlü sunucunun son hali görenleri şaşkına uğrattı

Sunucu Seda Akgül'ün son hali görenleri şaşırttı bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü sunucunun son hali sosyal medyaya damga vurdu.

01.04.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:04)

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından olan Kısmetse Olur, yayınlandığı dönemde Kanal D ekranlarına damgasını vurdu. Birçok gelin ve damat adayının bir arada olduğu ve kaosun bir an olsun eksilmediği yarışmanın sunuculuğunu ise Seda Akgül üstleniyordu. Bir dönem Hakan Ural'la da sunuculuk deneyimi olan ve daha sonrasında yaşadığı problemlerle ekranlardan uzak kalan ünlü ismin son hali herkesin ağzını açık bıraktı. TV8'in merakla izlenen yarışması Survivor'da şu sıralar gözde yarışmacılardan olan Sude Burcu'ya benzetilen ünlü isim, konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamayla son noktayı koydu.

Akgül: Gelir gelmez havası yaradı memleketimin

Akgül çevre baskısı üzerine fazla kilolarından kurtulduğunu söylerken Instagram filtresi ve photoshoplarıyla adeta gençlik günlerine yeniden dönmüş. Ünlü sunucu sosyal medyasını aktif olarak kullanırken paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor . Akgül'ün paylaşımlarını görenler 'Survivor Sude sandım' yorumları yaptı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Akgül Kısmetse Olur sunuculuğu ardından yaptığı programlar kısa soluklu olması ve istediği gibi bir format bulamadığı için bir süredir ekranlardan uzaktı. Bu süreci sosyal medyada aktif olarak geçiren Akgül'ün takipçileriyse son haline; 'Botoksu fazla kaçırmışsın , Survivor Sude, 20 yaş gençleşmişsin' gibi yorumlarda bulundu. Akgül bu paylaşımlara; Gelir gelmez havası yaradı memleketimin. Bir de doktorum sağolsun" dedi. Ünlü sunucunun yaptığı bu açıklamalar sonrası ise Seda Akgül sosyal medyada hala konuşulmaya devam ediyor. Seda Akgül'ün son hali şaşırttı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal