Yeni bir ne dedin sen? çıkışı: Survivor'da Nisa ve Yağmur neden kavga etti?

Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele kaldır yerden devam ederken takımların dokunulmazlık için çıktığı parkurda oyun tavan yaptı. Yeni bölümün tanıtımını izleyen seyirciler gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı ile Yağmur Banda'nın gerginliğine şahit oldular. Peki, Survivor'da Nisa ve Yağmur neden kavga etti? İşte, yeni bir 'Ne dedin sen?' çıkışı..

01.04.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:22)

TV8 kanalının en çok izleyen yarışma programı Survivor All Star 2022'de ünlüler takımı ve gönüllüler takımı dokunulmazlık için büyük mücadele yarışına girdiler. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen birleşme partisi sonrası mücadelelerine hız kesmeden devam eden her iki takımda haftanın ilk dokunulmazlığı için parkura çıktı ve oyun sırasında da oyuncuların tansiyonları yükseldi. TV8'de 31 Mart  akşamı yayınlanan Survivor All Star'da ilk önce yarışmacılar 'Anlat Bakalım' ve 'Bil Bakalım' oyunlarını oynadılar. Daha sonra Acun Medya ve yarışmacılar arasında 100 bin TL ödüllü klasikleşen voleybol ödülü oynandı. Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Nagihan Karadere'den oluşan siyah takım ile Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken ile birlikte dönüşümlü olarak oynayan Berkan Karabulut ve Adem Kılıçcı'nın beyaz takım arasında oynanan zorlu mücadeleyi siyah takım kazandı.

Yağmur ve Nisa birbirine girdi

Survivor All Star yarışmasının 66. bölüm fragmanı ise izleyiciler ile buluşturuldu. Dokunulmazlık için mücadele eden takımlardan gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı ile Yağmur Banda'nın kavgası güne damga vurdu. Parkurda düşen ve kural hatası yapan Nisa Bölükbaşı'nın, sunucu Murat Ceylan'ın uyarılarını da dikkate almayarak oyunu bıraktığının görüldüğü tanıtım filminde Nisa'nın takım arkadaşı Yağmur'la kavga ettiği anlar da yer alıyor. Israrla kural hatası yapmadığını söyleyen Nisa'nın Murat Ceylan'la tartıştıktan sonra 0oyunu yarıda bırakarak yakım arkadaşlarının yanına giderken takım arkadaşlarını da dinlemeyen Nisa bu sefer de ağlamaya başlıyor. O sırada gönüllüler takımından Yağmur Banda, Nisa'ya çocuk gibi ağladığını ve belirterek 'Rehabilitasyon merkezi mi burası?' ifadelerini kullanıyor. Survivor Nisa ise, takım arkadaşı Yağmur'un kendisine sarf ettiği sözlere karşılık verirken Yağmur'un performansını eleştiriyor. Yağmur, performansına laf söyleyen Nisa'ya 'Sen önce insan ol! Geç bunları' derken bu sözlere çok öfkelenen Nisa, Yağmur'a 'Ne dedin sen?' diyerek takım arkadaşının üzerine yürüyor.

Survivor Nisa ve Yağmur kavga etti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal