Kübra Açıl Survivor Panoramada neden yok, ayrıldı mı? Kübra Açıl geri dönecek mi?

Şeyma Subaşı'nın ablası olarak tanıdığımız Kübra Açıl, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında sunuculuk yapmasının yanı sıra Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşı olarak biliniyor. Ancak güzel sunucunun bugün yayınlanan programda yer almaması kafaları karıştırdı. Birçok izleyici Kübra Açıl Survivor Panorama'da neden yok? Kübra Açıl Survivor Panorama'dan ayrıldı mı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

31.03.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:14)

TV8'in gündüz kuşağında yer alan Survivor Panorama'nın bugün yayınlanan bölümünde Kübra Açıl'ın yer almaması dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ablası olan Kübra Açıl aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşı. Ancak Açıl'ın sunucu koltuğunda oturduğu programın yeni bölümünde yer almaması kafaları karıştırdı. Peki, Kübra Açıl Survivor Panorama'da neden yok? Kübra Açıl programdan ayrıldı mı?

Kübra Açıl Survivor Panorama'dan ayrıldı mı?

İddialara göre başarılı sunucu Survivor Panorama programından ayrıldı. Fakat konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için sunucunun programa ara vermiş olması da bir ihtimal.

Kübra Açıl kimdir?

1989 Samsun doğumlu olan Kübra Açıl, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ablasıdır. İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü mezunu olan Açıl, bir dönem kardeşiyle birlikte aynı takımda voleybol oynamıştır. Voleybolu bırakma kararı aldıktan sonra spor muhabiri olarak çalışmaya başlayan Açıl, kamera önü ve arkasında çalışmalarını sürdürmüştür. Futbolcu Merthan Açıl'la evli olan güzel sunucunun Duru isminde kızı vardır.

 Kübra Açıl Survivor Panorama'dan ayrıldı mı

Kübra Açıl'ın eşi Merthan Açıl kimdir?

15 Şubat 1982 doğumlu olan Merthan Açıl, futbol kariyerine Bakırköyspor'un altyapısında başlamış sonrasında profesyonel takıma geçiş yaparak Çaykur Rizespor'a transfer olmuştur. Çaykur Rizespor'da 4 yıl oynayan Açıl, 2005 ile 2006 sezonlarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Giresunspor'a kiralanmıştır. 2011 ile 2012 sezonu devre arasında Adanaspor'a transfer olan Açıl, 2015 ile 2016 sezonunda takımıyla 1. Lig şampiyonluğu yaşamış ardından Ümraniyespor'a geçiş yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal