Şeyma Subaşı’nın Kardeşi Kübra Açıl’ın Neden Sürekli Acun Ilıcalı’yla Beraber Olduğu Ortaya Çıktı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte Açıl hakkında gündemi sarsan o iddia…

14.01.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-17:25)

Türkiye’de yaptığı birçok televizyon programı ve düzenlediği yarışmalarla senelerdir unutulmaz formatları başarıyla sürdüren Acun Ilıcalı, yalnızca medya sektöründe değil birçok sektörde iş yapmaya özen gösteriyor. Marka değeri gittikçe büyüyen ve unutulmaz işlerin altına imzasını atan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine düşen ünlü isimler arasında yer alıyor. birçok başarıdan başarıyla koşan yetenekli iş insanı Ilıcalı’nın, iş hayatında gösterdiği başarıların yanı sıra aşk hayatı da merak ediliyor. geçtiğimiz yıllarda uzun süredir birlikte olduğu Şeyma Subaşı’yla olan ilişkisini noktalayan Ilıcalı, verdikleri bu kararla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gerçekleştirilen görkemli düğünün üzerinden çok geçmeden yollarını ayıran Ilıcalı ve Subaşı, farklı yollara ve farklı ilişkilere yelken açarken, Subaşı’nın ablasının hala Acun Ilıcalı’nın yanında olmasına kimse anlam veremiyordu. Subaşı’nın ablası Kübra Açıl, Ilıcalı’nın yurt dışı seyahatlerinde de iş hayatında da hep kameralara yansıyan isimler arasında yer alıyordu. Ortaya atılan bir iddia ise Ilıcalı ile Açıl hakkında bomba bir konuyu gündeme getirdi.

BU HABERLE ORTALIK KARIŞTI

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ile fenomen eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’la Ilıcalı hala daha görüşmeye devam ediyor. Ünlü televizyoncu eşinden boşanmış olsa da, eşinin ablasıyla olan iş birlikteliğini halen daha sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star 2022’nin çekimleri için Dominik’e uçan Acun Ilıcalı’nın yanı sıra Kübra Açıl’ın da orada olduğu ortaya çıktı. sosyal medyadan adadan çekilmiş fotoğrafını paylaşan Açıl’ın neden orada olduğuna kimse anlam veremezken, ortaya bomba bir iddia atıldı. Buna göre Kübra Açıl bu sezon ekranlarda olarak, Survivor Panorama ve Ekstra gibi programlarda kamera önünde yer alacak. 

acun ılıcalı kübra açıl

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal