Ozan Doğulu’nun Doğum Gününe Yengesi Beren Saat’in Transparan Kıyafeti Damga Vurdu!

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun aranjör kardeşi Ozan Doğulu, önceki gün yeni yaşının kutlamalarına başladı. Düzenlenen doğum günü organizasyonuna Beren Saat giydiği kıyafetiyle damgasını vurdu. İşte o detaylar…

14.01.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-17:02)

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan ve başarılı oyunculuğuyla göz dolduran ünlü oyuncu Beren Saat, uzun bir süredir televizyon projelerine yer vermiyor. Bir dijital platformda yaptığı son işi Atiye ile seyircisiyle buluşan ünlü oyuncu, televizyondaki çalışma şartları ve pandemi nedeniyle şu sıralar ekranlardan uzak duruyor. Uzun yıllardır evli olduğu pop müziğin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Kenan Doğulu’yla olan evliliğinde bir dargın bir barışık olan çiftin son zamanlarda kameralara yansıyan görüntüleri dikkat çekiyor. Mutlulukları ve evliliklerinin iyi yönde gittiği objektiflere yansıyan güzel çift, ilişkilerinin iyi yönde ilerlediğini de artık sözel olarak da belirtiyor. Başarılı şarkıcı Kenan Doğulu’nun aranjör kardeşi Ozan Doğulu’nun geçen günkü doğum gününü organizasyonuna katılan ünlü çiftin yine enerjik ve mutlu halleri kameralara yansıdı.

SAAT: ÇOK EĞLENCELİ BİR GECE OLACAK

Bir dargın bir barışık olan ünlü çiftin artık aralarını düzelttiği kameralara yansırken, son zamanlarda birçok davete ve konsere el ele gittikleri görüldü. Eşinin konserinde sahneye çıkan Saat, Doğulu şarkılarını seslendirirken dans ederek başarılı şarkıcının yanında desteğini hissettirdi. Sosyal medyada da hayranları tarafından çok beğenilen ve çok konuşulan bu görüntülerden sonra, Saat ve Doğulu, Ozan Doğulu’nun doğum gününde yine el ele görüntülendiler. Organizasyonun girişinde PCR testi yapıldıktan sonra içeride eğlenceye başlayan davetliler arasındaki Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinden ünlü oyuncunun gece için seçtiği kıyafet dikkat çekti. Güzel oyuncu transparan bir bluz seçerek herkesi kendine hayran bıraktı. Seçtiği bu tarz hakkında konuşan ünlü oyuncu; ‘’Çok teşekkür ederim. İyi ki doğdu kardeşimiz, biz de kutlamaya geldik. Çok eğlenceli bir gece olacak. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Kıyafetimi beğendiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum’’ diyerek gecede eğlencesine devam etti. 

beren saat

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal