Elçin Sangu’ya Açtığı Davayı Kazanan Menajer Başak Okay Canlı Yayında Ünlü Oyuncu Hakkında İtiraflarda Bulundu

Eski menajeriyle davalık olan Elçin Sangu, mahkemenin verdiği cezayı kabul etmeyeceğini ve istinaf mahkemesine gideceğini duyurmuştu. Sangu’nun eski menajeri konuştu. İşte o detaylar…

14.01.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-15:33)

Yaklaşık altı yıl önce menajeri Başak Okay ile sözleşmesini fes eden oyuncu Elçin Sangu’yu mahkemeye veren menajer konuştu. Okay, Sangu’nun sözleşmeyi haksız yere feshettiğini iddia ederek ünlü oyuncuya dava açtı. Sonuçlanması uzun yıllar alan dava, geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Buna göre mahkeme, Elçin Sangu’nun 4 milyon TL ve 6 yıllık faizini ödemesine karar kıldı. Duruşma sonrasında basın mensuplarına dava hakkında konuşan ünlü oyuncu, bu karara itiraz edeceklerini, istinaf mahkemesine hatta gerekirse insan hakları mahkemesine kadar gideceklerini söylemişti. Güzel oyuncunun bu açıklamalarından sonra davayı kazanan menajer Başak Okay, 2. Sayfa isimli magazin programına bağlanarak menajerlik yaptığı Elçin Sangu ve kazandığı dava hakkında açıklama getirdi. 

SANGU’YLA BEŞ YILLIK SÖZLEŞME

Ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun menajerliğini yapan ve güzel oyuncuyla beş yıllık sözleşme imzaladıktan sonra süre dolmadan sözleşmeyi fesheden Sangu, açılan davayı kaybetti. Davayı kazanan menajer Başak Okay’a Sangu’nun 4 milyon TL’yi 6 yıl faizle ödenmesine karar verildi. 2.sayfa isimli magazin programına telefonla bağlanan Okay olanları şöyle anlattı; ‘’Elçin Sangu ilk denemesinde dizi ekibi tarafından kabul edilmedi, benim sayemde rol aldı. Ben çok iyi bir oyuncu hocasıyımdır. Menajerliğe yeni başlamıştım ve benim referanslarımla kariyer yapmaya başladı. Elçin'le bir süre sözleşmesiz çalıştım. Ona bir şeyler bulmaya başlayınca ve pek çok yapımcıya onun için kefil olmaya başlayınca sözleşme yaptık. 5 yıllık sözleşme imzaladık’’ dedi.

OKAY: ELÇİN DEĞİŞMEYE BAŞLADI

İzmir’den İstanbul’a gelmesi kolaylaştırılan ve belirli projelerde yer alması için fırsatlar yarattığını öne süren menajer Başak Okay; ‘’Şöhret gerçekten bir zehir ve Elçin değişmeye başladı. Elçin'in beklentileri değişti. İnsanlar genelde yola çıktıkları insanlara baktıkça kendi eski hayatını hatırlar ve istemeyebilir. Elçin'i mutlu etmek zordur ve sette sorunlar yaşadı. Bana o kadar yüklendi ki... Sonra ayrılmayı konuşmaya başladık çünkü başka beklentileri vardı. Sonra başka bir ajansla görüşmeye başladı. İnsanlar sözleşmeleri feshedebilir ama bunun hak edişlerini vermek zorundadır. 4 milyon TL ve artı 6 yıllık faizler... Bir kısmı da dolar olarak hesaplanıyor. Bu dava bir hukuk sürecinin bir parçasıdır. Bu dava bir noktada savaşa döndü. Ben bunun bir onur savaşı olduğunu düşünüyordum. Yaşadıklarımı herkes biliyor o yüzden dün aralarında ünlü isimlerin de olduğu birçok kişi arayarak tebrik etti’’ diyerek bu konuya dair detayları birçok kişinin bildiğini de ima etti. 

ELÇİN SANGU

OKAY: FAZLA HIRS YAPMIŞ

Elçin Sangu’ya açtığı davayı kazanan menajer Başak Okay, duruşma sonrası açıklamalarda bulunan Sangu’ya; ‘’Fazla hırs yapmış. Kaybetmeye devam edeceğini biliyor. Ben o parayı alacağım çünkü ben o para için yırtındım. Konuşacakları varsa neden dava 6 yıldır devam ederken bir şey söylemedi. Hırsını almak için söyleyecek şeyleri olur. İstinaf bunu kabul etmeyebilir ya da ben yine haklı çıkarım. Elçin istediğini yapsın. Ben bu parayı hak ettim çünkü ona katbekat fazlasını kazandırdım. Normalde her türlü işin yüzde 20'si menajere aittir. Ben 2 sene sözleşme olmadan onun için çabaladım. Ben ona ellerimle çorba bile içirdim annem de hastayken ona baktı’’ diyerek yaşanmışlıkları dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal