Karantinası Biten Kenan İmirzalıoğlu Soluğu Eşi Sinem Kobal’ın Yanında Aldı

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını duyuran başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, karantinası biter bitmez soluğu eşiyle dışarıda aldı.

14.01.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-14:27)

Ekranların sevilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve kendisi gibi oyuncu olan güzel eşi Sinem Kobal, mutlu beraberliklerini sürdürmeye devam ediyor. Uzun süren ilişkilerini bir sonraki adıma taşıma kararı alan ve nikah masasına oturan çift, geçtiğimiz yılda ilk çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamıştı. İlk defa anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan çift, kızlarına ‘’Lalin’’ ismini vermişti. Sosyal medyadan ve basın mensuplarının kameralarından her fırsatta kızını saklayan güzel oyuncu Kobal, geçtiğimiz aylarda ilk kez kızının görüntüsünün alınmasına izin vermişti. Lalin’den sonra ikinci güzel haberi de duyuran başarılı oyuncu, bir kez daha anne olacağını söyleyerek magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamayı paylaşmıştı. Beş aylık hamile olan oyuncuya ise hem yakın dostları hem de takipçileri yorum aracılığıyla tebrik mesajlarını iletmişti. Aldığı haberle havalara uçan baba Kenan İmirzalıoğlu ise ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayarken koronavirüse yakalandığı haberiyle hayranlarını üzdü. 

İMİRZALIOĞLU: BİZİ MAZUR GÖRÜN

Karantina süresi biten ve koronavirüs testi negatife dönen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, beş aylık hamile eşi Sinem Kobal’a testinin negatife dönmesi sonucu kavuştu. Ünlü çift ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarmak için birlikte dışarı kahvaltı yapmaya gitti. Kahvaltı yaptıktan sonra mekan çıkışı basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü çiftten Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ı aceleyle arabasına bindirerek konuşmak istemedi. Güzel çiftin aceleci tavırları ve Kobal’ın keyifsiz hali dikkat çekerken, İmirzalıoğlu; ‘’Arkadaşlar çok acelemiz var, lütfen bugün bizi mazur görün’’ diyerek araçlarına binip uzaklaştılar. Ünlü isimlerin dikkat çeken hareketlerinin arkasında bir şey olup olmadığı ise hayranları arasında oldukça merak edildi. 

kenan imirzalıoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal