14.09.2022-11:53 (Son Güncelleme:15.06.2023-17:00)


1

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

Güzel oyuncu, henüz okula başlamadan önce 8 yıl boyunca bale eğitimi almış ve eğitime devam etmiştir. Kobal, İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olmuştur. Ünlü oyuncu eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporlar dalları ile ilgilenmiştir. Kobal, ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraber İstanbul şampiyonluğu kazanamamıştır. Sinem Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spor yapmayı bırakmamıştır ve de aikido ile ilgilenmeye devam etmiştir. Üniversite eğitimini, ise Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’nde tamamlamıştır.



2

Kariyeri

Kariyeri

Sinem Kobal’ın oyunculuk kariyeri Dormen Tiyatrosu ile başlamıştır. Kobal, henüz 13 yaşında Dadı dizisiyle oyunculuk kariyeri profesyonelleşmiştir. Ünlü oyuncu Sinem Kobal’ın başrol oynadığı Selena dizisi ise Jetix Çocuk Ödülleri’nde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülünü kazandırmıştır. Sinem Kobal, Dadı dizinin ardından tiyatro çalışmalarına geri dönmüştü ve Uygur Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen oyunlarda yer aldı. Ünlü oyuncu; 2003 yılında Hürrem Sultan, 2004 yılında ise Lise Defteri adlı dizilerde rol almıştır. Kobal, Okul isimli gençlik-gerilim filmi ile ilk sinema denemesine imza attı. 2006 yılında, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde oylamıştır. Sinem Kobal’ın 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Selena dizisi ile popülaritesi artmıştır. Selena dizisi, fantastik bir diziydi ve genellikle çocuklara hitap ediyordu. Ünlü oyuncu Selena dizisinde Cansu Demirci ve Gizem Güven gibi oyuncular ile birlikte kamera karşısına geçmiştir. Sinem Kobal, 2010 yılında ise Küçük Sırla dizisinde Su karakterini oynamıştır. Güzel oyuncu, 2010 yılında ise Romantik Komedi filminde “Didem” karakterine can vermiştir. Güzel oyuncu, Romantik Komedi filminde canlandırdığı aynı karakter ile 2013 tarihinde Romantik Komedi 2 filminde oynamıştır. Futbolcu Arda Turan ile çalkantılı aşk yaşayan Sinem Kobal Mayıs 2016 tarihinde Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine girmiştir. Ünlü çiftin Lalin isimli bir de kızları var.



3

3. çocuk iddiaları

3. çocuk iddiaları

2 yıl önce kızları Lalin'i kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, ikinci kez anne-baba oldu. Muhabirlerin 3. bebek sorusuna ise Kobal, "yok öyle bir şey çalışmayı özledim" dedi. Ayrıca yakın zamanda setlere döneceği müjdesi de hayranlarını sevindirdi.



4

Sinem Kobal'dan üzen haber!

Sinem Kobal'dan üzen haber!

Doğum kilolarını veren Kobal, biraz fazla zayıflayınca güçten düştüğü iddia edildi. Kobal'ın bu son hali hayranlarını korkuttu.



5

Sunucunun eşi Sinem Kobal'ın, yaklaşık 6,5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Mutluluktan havalara uçan İmirzalıoğlu, hummalı bir çalışmaya girdi.



6

Oyuncu, ilk olarak eşiyle birlikte Marmaris'te izolasyona çekildi. Çift, doğayla iç içe yaşam sürerek doğuma Ege'de hazırlandı. İmirzalıoğlu, eşi ve bebeğinin sağlıklı beslenmesi için özel çaba sarf etti.



7

Oyuncu, köylere giderek bahçeden organik sebze ve yemekler organize etti. İmirzalıoğlu, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının çekimleri nedeniyle İstanbul-Marmaris arası mekik dokudu.



8

Geçtiğimiz ay doğum yapan Sinem Kobal'ın minik kızı Leyla'nın, dışarıdan virüs kaptığı ve zatüre olduğu öğrenildi. Hafta başından beri hastanede tedavi gören Leyla'nın sağık durmunun iyi olduğu belirtildi.



9

Dizileri

Dizileri

Yüz yüze Analar ve Anneler Gönül İşleri Mor Menekşeler Küçük Sırlar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr