Ünlü Şarkıcı Gülşen Seçtiği Sahne Kıyafetleriyle Yine Çok Konuşulacak Bir Konsere İmza Attı!

Konserlere seçtiği sahne kıyafetleriyle damgasını vuran başarılı şarkıcı Gülşen, çok konuşulan kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. İşte o detaylar…

14.01.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-13:16)

Sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra sahne şovlarına önem veren popçulardan biri olan güzel şarkıcı Gülşen, yine muhteşem bir konsere imza attı. 2021 yılında sahnede giymek için seçtiği iddialı kıyafetler ile magazin gündemine her daim bomba gibi düşen Gülşen, sahnedeki iddiasını 2022 yılında da sürdürmeye devam ediyor. Bacak ve sırt dekolteli kıyafetleriyle sahnede parlayan güzel şarkıcı, sesi ve şarkılarının yanı sıra yaptığı hazırlıklar ile de kendisini izlemeye ve dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşatıyor. Başarılı şarkıcının sahne tarzına ise bazen eleştiri gelirken, bazı durumlarda da beğeni yağmuruna tutuluyor. Tüm bunlar olurken eleştirilere kulak tıkayan güzel şarkıcı, bildiğini okumaya devam ediyor. Önceki gün yine sahneye seçtiği derin bacak dekolteli elbisesiyle çıkan Gülşen, kendisini eleştirenlere meydan okuyan bir tavırla konserde fırtına gibi esti geçti. 

SAHNEDE FIRTINA GİBİ ESTİ

Magazin gündemine sahne tercihleri sebebiyle damgasını vuran Hadise, Hande Yener ve Gülşen gibi isimlere, geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan’ın yaptığı yorum tepki çekmişti. Verdiği röportajda; ‘’Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı’’ diyen şarkıcı daha sonrasında sosyal medyada çok tepki çektikten sonra 2.sayfa isimli magazin programına çıkarak açıklamalarda bulunmuştu. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve Gülşen, Hande Yener gibi isimleri kastetmediğini dile getiren şarkıcının bu açıklamalarından sonra Gülşen konsere çıktı. Ankara’da çıktığı konserde yine fırtına gibi esen şarkıcı, derin bacak dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraflarına ise sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal