Başarılı Şarkıcı Öykü Gürman Aşıklar Şehri Paris’te Sevgilisinin Teklifine Evet Diyerek Evliliğe İlk Adımını Attı!

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman’a sevgilisi Fatih İçmeli, Fransa’nın başkenti Paris’te unutulmaz bir teklifte bulundu. İşte Gürman’ın aldığı o güzel teklifin detayları…

14.01.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-11:55)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarla ilk çıkışını yakalayan başarılı şarkıcı Öykü Gürman, geçtiğimiz yıllarda yalnızca şarkıcılık değil oyunculuk marifetlerinin de olduğunu ispat etmişti. Güzel şarkıcı ekranlarda uzun soluklu yer alan ve her yeni bölümüyle izleyicisini ATV ekranlarına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz isimli dizide başarılı Karadenizli oyunculuğuyla adını oyunculuk sektörüne de altın harflerle yazdırmıştı. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinde büyük başarılara imza atmış olan güzel sanatçının kariyer hayatı kadar özel hayatı da magazin gündemine bir dönem damgasını vurmuştu. Yavuz Bingöl ile uzun soluklu bir aşk hayatı yaşayan güzel şarkıcı, uzun süren ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. 2015 yılında nikah masasına oturan ve evliliklerinden tam bir yıl sonra 2016 yılında boşanma kararı alan çiftten Öykü Gürman, daha sonrasında yeni bir aşka yelken açmıştı. Fatih İçmeli ile dolu dizgin aşk yaşayan Gürman, önceki gün sevgilisinden sürpriz bir teklif aldı. 

GÜRMAN: MUTLULUKTAN UÇARAK GECEYE KONDUK

Güzel şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, uzun süredir birlikte olduğu ve dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Fatih İçmeli ile önceki gün aşıklar şehri Paris’e gittiler. Paris’te aşklarını tazeleyen çiftten İçmeli, güzel sevgilisi Gürman’a ettiği sürpriz evlilik teklifiyle herkesi şaşırttı. Aldığı teklif karşısında hem şaşkınlığa uğrayan hem de büyük bir mutluluk yaşayan başarılı şarkıcı, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla duygularını dile getirdi. Gürman bu romantik teklife karşılık; ‘’Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk! Beklemediğim bir an ama en çok sevdiğim doğallıkta, akışta aşka dönüştü yine her şey birdenbire. I said yes... Bu ana ortak olan “can” dostlar Onurcuğum & Aslıcığım teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz’’ diyerek samimi açıklamalarda bulundu. 

öykü gürman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal