01.07.2019-09:53 (Son Güncelleme:14.01.2022-15:17)


1

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelmiştir.



2

Ünlü şarkıcı aslen Trabzon'ludur.



3

Hayranları onu ilk olarak Öykü ve Berk-Evlerinin Önü Boyalı Direk ile tanımıştı. Şarkı ilk çıktığı zamanlarda çok beğenilmişti ve herkesin diline takılmıştı.



4

Berk Gürman ile Öykü Gürman ikiz kardeşlerdir. Bu bilgi ilk duyulduğunda herkesi çok şaşırmıştı.



5

Gürman daha sonra Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol almıştır.



6

Dizide Asiye karakterine hayat veren ünlü şarkıcının oyunculuğu da çok beğenilmiştir.



7

FATİH İÇMELİ İLE AŞK YAŞIYOR

FATİH İÇMELİ İLE AŞK YAŞIYOR

Ünlü sanatçı daha önce Yavuz Bingöl ile evlenmiştir. Bingöl ile boşandıktan bir süre sonra reklamcı Fatih İçmeli ile aşk yamaya başlamıştı.



8

ARADIĞI ŞEFKATİ SEVGİLİSİNDE BULMUŞ

ARADIĞI ŞEFKATİ SEVGİLİSİNDE BULMUŞ

Annesi ve babasının 11 yaşında ayrıldıklarını ve baba eksikliği yaşadığını ileten Öykü Gürman yıllar önce verdiği bir röportajda erkek arkadaşında yaşadığı eksikleri aradığını söylemişti. Ünlü şarkıcı “Annem ve babam 11 yaşındayken boşandılar. Baba eksikliğini çok yaşamış biriyim. Dolayısıyla erkek arkadaşımın, sevgilim veya eşimin hayatı paylaştığım kişinin bu anlamda o şefkatine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu. Görünüşe göre aradığı şevkati bulmuş.



9

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Hem oyuncu hem de şarkıcı olan Öykü Gürman dün Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Öykü Gürman sevgilisinin sürpriz teklifi ile çok şaşırdı. Gürman, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. "Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk! Beklemediğim bir an ama en çok sevdiğim doğallıkta, akışta aşka dönüştü yine her şey birdenbire. I said yes... Bu ana ortak olan can dostlar Onurcuğum & Aslıcığım teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz" notu ile mutluluğunu paylaştı.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr