11.01.2022-18:00 (Son Güncelleme:29.11.2022-12:36)


1

Magazin gündemine yaptığı açıklamalar ile damga vuran Nihat Doğan, dönem dönem yaptığı sivri çıkışlarla hafızalara kazındı.



2

SİYASETE ATILACAKMIŞ

SİYASETE ATILACAKMIŞ

Geçtiğimiz günlerde magazin programına konuk olan Nihat Doğan, 2023 yılında siyasete atılabileceğini söyledi.



3

Eşi evi terk mi etti

Eşi evi terk mi etti

Al Sana Haber programında yer alan habere göre; Nihat Doğan'ın Bahar Candan'n annesi ile bir dönem yasak aşk yaşadığı ve Sevim Alan'a hala bir şey hissettiği ve bu yüzden Alan'la uğraşmaya başladığı iddia edildi. Olayı öğrenen Doğan'ın hamile eşinin de ünlü sanatçıyı terk ettiği iddia edildi.



4

TACİZE UĞRAYINCA BAS BAS BAĞIRMAYACAKSINIZ

TACİZE UĞRAYINCA BAS BAS BAĞIRMAYACAKSINIZ

Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015 tarihinde, bindiği minibüsün şoförünün tecavüz girişimine direndiği için kahpece katledilmişti. Yaşanılan korkunç olayın üzerine tüm Türkiye eylemler yaparken Nihat Doğan yine bildiğimiz gibi.



5

Cinsiyet değiştiren Seyhan Soylu ile kavga eden Nihat Doğan'ın daha önce bu tür kişiler için "kaşar" dediği yeniden akıllara geldi.



6

Ne dediğini bilmeyen Nihat Doğan ise o dönem, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye tweet atmış ve kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Doğan, daha sonra ise, "Zerre-i miskal kadar pişman değilim. 'Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; 'Bacım, sokağa mini etekle çıkarsan, dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim. Bunda ne var" demişti.



7

ALİŞAN'I KINAMIŞTI

ALİŞAN'I KINAMIŞTI

Nihat Doğan, "Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen ünlü türkücü Alişan’a "Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu. Alişan'ı kınıyorum" ifadelerini kullandı.



8

BANA YAKIŞMADI

BANA YAKIŞMADI

Alişan’ın “Öpüşseydi karım olmazdı” açıklamasından sonra ateş püsküren Nihat Doğan geri adım attı. Nihat Doğan, "Alişan'ı arayıp, özür diledim. Arkadaşlar konuştuğum kelimeler bana yakışmadı. Ben düğünlerinde bile vardım" ifadelerini kullandı. Öğrenilen bilgilere göre Doğan, "Gerçekten çok üzgünüm" dedi.



9

NİHAT DOĞAN'IN ECE ERKENE AĞIR SÖZLERİ

NİHAT DOĞAN'IN ECE ERKENE AĞIR SÖZLERİ

Flash TV'deki Al Sana Haber canlı yayınında isyan eden Nihat Doğan, Ece Erken'in Fatih Sipahi'yi hedefine almasına öfkelendi. 65 bin lira tartışmalarına ilişkin konuşan Ece Erken, "İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı" demişti.



10

Ece Erken'in açıklamalarına sinirlenen ve ünlü sunucuya seslenen Nihat Doğan "Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu" dedi.



11

NİHAT DOĞAN YİNE BİLDİĞİMİZ GİBİ

NİHAT DOĞAN YİNE BİLDİĞİMİZ GİBİ

Nihat Doğan, Survivor 2018'den yarışma programından elendikten sonra Seda Akgül'ün sunduğu bir programa katılmıştı. Programda "Nihat benim kocam olsa boğarım" diyen Seda Akgül'e "Kaşarlarla evlenmem" sözleriyle cevap vermişti.



12

HADDİNİ BİL LAN!

HADDİNİ BİL LAN!

Nihat Doğan, yorumculuk yaptığı programda FETÖ'den yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye şık kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirmişti. Doğan, "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanması üzerine Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, sert tepki göstermişti. Doğan, bu tepki üzerine "Sen kimsin lan, beni iyi dinle lan, haddini bil lan" sözlerini kullandı. Ancak Nihat Doğan daha sonra bir R yaparak, "Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" dedi.



13

SEDA'DA ANNE SEVGİSİ BULDUM

SEDA'DA ANNE SEVGİSİ BULDUM

Nihat Doğan bir dönem, kendisinden 13 yaş büyük şarkıcı Seda Sayan ile aşk yaşamıştı. Doğan, Sayan için "Seda'da anne sevgisi buldum” açıklamasıyla yine utandırmıştı.



14

ÇATLAYACAK AR DAMARI KALMAMIŞ

ÇATLAYACAK AR DAMARI KALMAMIŞ

Nihat Doğan'ın, Bitanesinden Bitanesine albümünde yer alan Benim Olmazsan Taciz Ederim şarkısının sözleri tepki çekmişti.



15

BENİM ÜLKEMİN KOYUNU BİLE…

BENİM ÜLKEMİN KOYUNU BİLE…

Aysun Kayacı’nın “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?” sözünün kültlüğü kadar Nihat Doğan’ın da "Benim ülkemin koyunu bile Avrupa'nın koyunundan farklı bakıyor” cümlesi hafızalara kazındı.



16

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr