Survivor All Star 2022’in İlk Bölümünde Korku Dolu Anlar: Barış Murat Yağcı’nın Çığlıkları Dominik’i İnletti!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da daha ilk bölümden kazalar yaşanmaya başladı. Yayınlanan ilk fragmanda Barış Murat Yağcı’nın oyun sırasında kaza geçirdiği görüldü. İşte o detaylar…

14.01.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-15:09)

Her yıl televizyona damgasını vuran yarışma programlarından biri olan Survivor, bu yılda ekran başındaki izleyicilere macera dolu anlar yaşatmak için hazırlanıyor. Her sene yarışmaya damgasını vurmuş ve başarı elde etmiş yarışmacıların bir arada olduğu Survivor All Star 2022’nin iddialı kargosu, gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. Yine gönüllüler ve ünlüler olmak üzere iki gruba ayrılan takımlardan gönüllüler takımında; ‘’Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak gibi isimler yer alıyor. All Star’ın ünlüler kadrosunda ise; ‘’Adem Kılıççı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz gibi yarıştığı yıllarda Survivor’da damgasını vuran isimler yer aldı. 

İLK BÖLÜM 15 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ YAYINLANACAK

Ekranlara damgasını vuran yarışmalardan biri olan Survivor All Star 2022’nin ilk fragmanı, TV8 ekranlarında yayınlandı. 15 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek olan yarışmanın fragmanındaki detay, herkesi korkuttu. İlk oyun için mücadeleye başlayan ünlüler ve gönüller takımı kıyasıya rekabet çerisindeyken, ünlüler takımından Barış Murat Yağcı’nın acılar içinde kıvrandığı görüntüleri Yağcı’nın hayranlarını ayağa kaldırdı. Oyun sırasında talihsiz bir kaza geçiren yarışmacının, sağlık durumu hakkında henüz bir bilgilendirme olmamasına karşılık, ciddi bir şey olup olmadığı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumartesi günü yayınlanacak ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor All Star’ın sıkı takipçileri ise Yağcı’nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmeyi yeni bölümde alabilecekler. 

barış murat yağcı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal