İmparator İbrahim Tatlıses’in Nankör Kedisi Eski Eşi Gülçin Karakaya Çıktı! Ünlü Türkücü Reddedilince Çıldırdı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük eski eşi tarafından reddedilince sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Tatlıses’in işte o sözleri…

14.01.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-10:36)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yıllarca ekranlarda sunduğu programı ve oynadığı dizi, filmlerle de hafızalara kazınan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan isyan etti. Geçirdiği kaza sonrası uzun bir süre ayaklanamayan ve şarkılarını seslendiremeyen türkücü, sağlığına kavuştuktan sonra ayaklandı. İbo Show programıyla yeniden ekranlara dönen ünlü türkücünün kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Daha sonrasında Karakaya ile evlendiğini söyleyen 70 yaşındaki türkücü, verdiği bu kararla herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Yakın bir zamanda ilişkilerini noktalayan ikili bu konuyu magazin gündeminden uzak tutup yollarını ayırsa da, Tatlıses’in sosyal medyadaki son paylaşımları Karakaya’yı hedef olarak gösterdi.

TATLISES: YA HEPTEN SİLECEKSİN YA DA HİÇ ANMAYACAKSIN!

Kendisinden 43 yaş küçük eşi Gülçin Karakaya ile evliliğini noktalayan İbrahim Tatlıses, barışmak için adım attığı Karakaya’dan istediği cevabı alamayınca sinirlendi. 2.sayfa isimli magazin programının haberine göre, ünlü türkücünün telefonlarını dahi açmayan Karakaya, İbrahim Tatlıses’i kızdırdı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tatlıses; ‘’ Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!’’ diyerek eski eşi Gülçin Karakaya’ya göndermeli paylaşımda bulundu. Tatlıses’in bu sözleri ise sosyal medyada ve magazin gündeminde çok konuşulan konular arasına girdi. 

ibrahim tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal