Ünlü Oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç Ayrılık İddialarına Fotoğraflarını Silerek Yanıt Verdi!

Dolu dizgin aşklarına nazar değen çiftlerden biri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un sessiz ayrılıkları netleşti. İşte o detaylar…

14.01.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-12:44)

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, uzun bir süredir mutlu beraberliklerini sürdürüyorlardı. Ünlü oyuncu ve şarkıcının gözler önünde yaşadığı ve hem sosyal medyada hem de arkadaş çevresinde mutlulukla bahsettikleri ilişkilerine nazar değdi. Geçtiğimiz aylarda basın mensuplarının kameralarına yansıyan ve ilişkileri hakkında olumdu düşüncelerini dile getiren ünlü çift, Paris’e giderek orada baş başa tatilin tadını çıkarmışlardı. Ünlü çift tatilden döner dönmez ise magazin gündemine ayrılık haberleri peş peşe düşmeye başladı. Güzel oyuncu Demet Özdemir’in sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında yakın dostlarına; ‘’Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok’’ diyerek ayrıldığı iddia edilmişti. Ortaya atılan bu iddialar hakkında Özdemir ve Koç cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken, sosyal medyada yaptıkları bir hareket her şeyi ortaya çıkardı.

ÜNLÜ ÇİFT FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Magazin gündeminde bir dargın bir barışık olarak yansıyan başarılı oyuncu Demet Özdemir’le Oğuzhan Koç’un ilişkisinde, yeni yıla girmeden önce çatırdamalar başladı. Güzel oyuncu ile şarkıcının arasının açıldığı ve yaptıkları tatil dönüşü ayrıldıkları iddia edildi. Ortaya atılan bu iddialardan sonra ünlü çift sessizliğini korurken, ilk adım Demet Özdemir’den geldi. Uzun süredir aşk yaşadığı Oğuzhan Koç’la sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafları silen Özdemir’in ardından, şarkıcı Koç da ikinci adımı atıp fotoğraflarını sildi. Bunun ardından ünlü çift hakkında ortaya çıkan ayrılık iddialarının doğru olup olmadığı sorgulanırken, yapılan bu hamleyle de ayrılık haberi kesinleşmiş oldu.

oğuzhan koç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal