Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç Ayrılığının Perde Arkası Aralandı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında ayrılık iddiaları dolaşıyordu. Özdemir’in ayrılığının perde arkası aralandı.

28.12.2021-18:07 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-18:07)

Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bir yıldır hem meslektaşı hem de şarkıcı olan Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyordu. Her yere el ele giden ve haklarında sık sık ayrıldılar iddiaları dolaşan ikili, geçtiğimiz haftalarda beraber tatile çıkmıştı. Beraber olduklarını her fırsatta hayranlarına gösteren çift, gördükleri yoğun ilgi karşısında da memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyordu. Önceki gün ünlü çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Koç ile Özdemir çiftinin ayrıldığına yönelik ortaya atılan iddialar, magazin gündemini kasıp kavurdu. Demet Özdemir’in sevgilisi Oğuzhan Koç hakkında; ‘’Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüşü yok’’ ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun yaptığı bu açıklamalardan sonra, bugün İbrahim Çelikkol’dan da ayrılık haberleri geldi. İkilinin ayrılık iddialarının aynı zamanda ortaya atılması, akılları karıştırdı.

ÜNLÜ ÇİFTİN AYRILIĞI ORTALIĞI KIZIŞTIRDI

''Doğduğun Ev Kaderindir'' isimli dizide başrol olan ve dizide partner olan ikili Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, hayranları tarafından çok yakıştırılmış ve beğenilmişti. Özdemir ile Çelikkol’un birbirine yakıştırılması ise var olan ilişkileri nedeniyle pek gündeme gelmemişti. Başarılı oyuncular sergiledikleri oyunculuk performanslarıyla isimlerinden sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Bugün İbrahim Çelikkol’un dört yıllık evliliğine son vermeye karar vermesi ve önceki gün de Özdemir’in sevgilisinden ayrılması akıllara ‘’Eski partnerler bir araya mı geliyor’’ sorusunu gündeme getirdi. İddiaya göre Çelikkol ve Özdemir ikilisi yeni bir ilişkiye başlamak için hazır gözüküyor. Ortaya atılan bu iddia magazin gündemini ve iki oyununun hayranlarının ayaklanmasına yetti. ‘’Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ayrılığının perde arkasında, eski dizi partnerleri İbrahim Çelikkol mu var?’’ iddialarından sonra ünlü oyunculardan gelecek bir açıklama bekleniyor. 

demet özdemir ibrahim çelikkol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal