Ünlü Oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun Romantik Yeni Yıl Pozu Sosyal Medyayı Salladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’le eşi Kenan Doğulu yeni yıla sahnede dans ederek girdi. Başarılı oyuncu eşiyle olan romantik pozunu da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

01.01.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-17:58)

Ekranların sevilen oyuncusu ve Aşkı Memnu’daki unutulmaz karakter Bihter’i canlandırmasıyla hafızalara yıllarca silinmeyecek türden yer edinen Beren Saat, yeni yılı güzelliklerle kutladı. Televizyon ekranlarında uzun bir süredir iş yapmayan başarılı oyuncu, çekim süreleri ve senaryolar sebebiyle daha çok dijital platformlarda iş yapmayı tercih ediyor. Güzel oyuncunun hayranları ünlü oyuncuyu televizyonlarda görmeyi ne kadar özlediğini, yaptıkları her yorumla Saat’e belli ediyor. Beren Saat ise şuanda herhangi bir proje için imza atmasa da, atacağı gün merakla bekleniyor. Başarılı oyuncunun özlenen oyunculuk performansının yanı sıra, özel hayatı da oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Uzun bir süredir pop müziğinin unutulmaz ismi şarkıcı Kenan Doğulu ile evli olan Beren Saat, bir süre çalkantılı ilişkisi ile gündemden düşmedi. İkilinin sürekli aralarının bir dargın bir barışık olması ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ayrılacaklar iddialarını güçlendirdi. Tüm bunların ardından sessizliğe bürünen çift, ilişkilerindeki problemlerin üstesinden gelerek, yeniden mutlu göründükleri hallerini paylaşmaya başladılar.

SAAT DOĞULU’YLA OLAN KARELERİNİ PAYLAŞTI

Yaşadığı evliliği çok gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen yetenekli oyuncu Beren Saat, son zamanlarda eşi Kenan Doğulu’nun konserlerinde boy göstermeye devam ediyor. geçtiğimiz aylarda yine Doğulu’nun şarkılarını seslendirdiği sırada sahneye çıkan güzel oyuncu eşiyle birlikte dans etmiş ve alkışları toplamıştı. Dün gece yeni yıla yine sahnede eşiyle giren Beren Saat, dans edip öpücüğünü kondurduktan sonra sahneden inmişti. Güzel oyuncunun sosyal medyada yayılan bu görüntülerinin ardından yeni bir paylaşım da, Beren Saat’den geldi. Ünlü oyuncu Kenan Doğulu’yla olan dudak dudağa pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

beren saat ve kenan doğulu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal