Ünlü Oyuncu Buse Varol Oğlu Burak'la Yaşadığı Korku Dolu Anları Sosyal Medyadan Paylaştığı Videolarla Anlattı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol, oğlunu okula bıraktığı sırada hemcinsiyle yaşadığı bir tartışmayı anlattı. İşte o detaylar…

14.01.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-09:06)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Buse Varol, son zamanlarda şarkıcı eşi Alişan’la magazin gündeminden düşmemeye devam ediyor. Oyunculuğundan daha çok özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Varol, geçtiğimiz günlerde eşinin çok konuşulan sözleri nedeniyle gündeme gelmişti. Öpüşmediği için Buse’yle evlendim açıklamalarından sonra eşinin sözlerini destekler tarzda cümleler kuran Buse Varol, oynadığı rollerde kimseyle öpüşmediğini, öpüşmek de istemediğini, bunun herkesin kişisel tercihi olduğunu savundu. Bu açıklamalarından sonra Varol, bu kez de oğlunu okula bıraktığı sırada yaşadığı bir tartışmayla gündeme geldi. Her sabah olduğu gibi yine oğlu Burak’ı okula bırakmaya gittiğini söyleyen Varol, hemcinsiyle yaşadığı tatsız tartışmayı sosyal medya üzerinden çektiği videolarla takipçilerine anlattı. 

ÜNLÜ OYUNCU YAŞADIĞI TARTIŞMAYI ANLATTI

Ünlü oyuncu Buse Varol yayınladığı videolarda her sabah olduğu gibi oğlunu okula bırakmaya gittiğini söyledikten sonra meydana gelen durumu şöyle açıkladı; ‘’Arkadaşlar sizlere kadının kadına şiddeti nasıl olur, onu anlatacağım. Sinirlerim inanılmaz bozuk. Ben her sabah Burak’ı okula bırakıyorum. Arabayı kapının önüne bırakıp, dörtlüleri yakıp kapıdan çocukları teslim ediyoruz. Okulun içine bile girmiyoruz çünkü arabalarımız çalışır halde oluyor... Bu işlem toplamda 1 dakika bile sürmüyor. Bu sabah yine Burak'ı okula bıraktım. Burak'ı indirirken yan tarafa park etmiş bir araba vardı, içinde de bir kadın. Çıldırmış gibi bağırmaya başladı. 'Arabanı çekeceksin', 'Arabanı buraya park etmeyeceksin' diye. Aslında arabam park halinde değildi, çalışır vaziyetteydi. Kadın bir anda hakaret etmeye başladı ve gerçekten ağıza alınmayacak kelimeler, inanılmaz derecede yükseldi. Çıldırmış gibi, gözü dönmüş gibi arabanın camını açıp bana bağırdı’’ dedi. 

buse varol

VAROL: İNSANLARA BAĞIRARAK İNSANLIK OLMUYOR

Başına gelen olayı takipçilerine anlatan ve kamera görüntülerini elde ettikten sonra o kişiye dava açacağını da söyleyen Varol; ‘’Kafasında ne vardı bilmiyorum. Bir insana nasıl hakaret edebilirsin? Ve Burak'ın gözünün önünde! Burak bağırmaya, çağırmaya, şiddete hiç alışık olmayan bir çocuk olduğu için inanılmaz korktu. Cipe binip, insanlara bağırarak insanlık olmuyor! Şiddetle kınıyorum. Okuldan bana hakaret ettiğine dair görüntüleri aldıktan sonra kendisine hakaret davası açacağım’’ diyerek yaşanan tatsız durumun peşini bırakmayacağını söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal