Buse Varol hamile mi, bebek mi bekliyor? Alişan 3. kez mi baba oluyor?

Son zamanlarda gündeme sık sık gelen Buse Varol Alişan çifti gündemde yerini almaya devam ediyor. Boşanma haberleri ile gündeme gelen çift bu kez 3. bebek haberi ile gündeme geldi. Muhabirler Alişan’a 3. çocuk bekleyip beklemediklerini sordu. Bunun üzerine birçok kişi Buse Varol’un hamile olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Buse Varol hamile mi? Buse Varol ve Alişan’dan 3. çocuk mu geliyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

31.03.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-11:17) Buse Varol hamile mi, bebek mi bekliyor? Alişan 3. kez mi baba oluyor?

Bir süredir gündemde yerini koruyan Buse Varol ve Alişan çifti boşanma iddiaları üzerine birlikte paylaşımda bulunarak bu iddiaları yalanladı. Bu kez de çiftin üçüncü çocuk bekleyip beklemediği iddiaları gündemde yerini aldı. Alişan’a yöneltilen üçüncü çocuk sorusu sonrasında Buse Varol’un hamile olduğu düşünülmeye başladı. Peki, Buse Varol hamile mi? Buse Varol ve Alişan’dan 3. çocuk mu geliyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Buse Varol hamile mi?

Buse Varol ve Alişan’ın üçüncü çocuk beklediği söylentileri sosyal medyada gündem oldu. Konuya ilişkin açıklama Buse Varol’dan geldi. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok."

Buse Varol ve Alişan’dan 3. çocuk mu geliyor? 

Buse Varol’un hamile olduğu iddiaları üzerine muhabirler Alişan’a üçüncü çocuk bekleyip beklemediği sordu. Konuya ilişkin açıklama yapan Alişan iddiaların doğru olmadığı, şuan üçüncü bir bebek beklemediklerini söyledi.

Buse Varol  Hamile MiBuse Varol kimdir?

25 Mart 1990 tarihinde Manisa’da dünyaya gelen Buse Varol, üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı. 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Buse Varol, yarışma sonrasında modellik yapmaya başladı. Daha sonra modellik yapmayı bırakarak oyunculuk yapma kararı aldı. Oyunculuk hayatına adım atan Varol’un ilk dizi deneyimi ise “Tozlu Yollar” dizi ile oldu. Peşinden “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi pek çok dizide rol aldı.

Daha sonra “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre de “Çok Tatlı” programının sunuculuğunu yaptı.

2017 yılında “Dostlar Mahallesi” dizisinde rol alan Buse Varol, beraber aynı dizide yer aldığı rol arkadaşı Alişan tanıştı. 2018 yılının Mayıs ayında hayatlarını birleştiren Alişan ve Buse Varol çifti 2019 yılında ilk çocuklarını kucağına aldı. Erkek çocuk sahibi olan çift çocuklarına Burak ismini verdi. 2021 yılında ise Alişan ve Buse Varol çifti ikinci kez çocuk heyecanı yaşadı. Bu kez kız anne babası olan çift bebeklerine Elif ismi verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal