Mahsun Kırmızıgül’ün ihanet fotoğrafları ortaya çıktı: Ünlü sanatçının eşi Ece Binay’dan ilk hamle geldi

Geçtiğimiz günlerde eşini aldattığı iddia edilen Mahsun Kırmızıgül’ün, o görüntüleri ortaya çıktı. Aldatma görüntülerinin ortaya çıkması sonrası ünlü sanatçının eşi Ece Binay’dan ilk hamle geldi.

31.03.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-12:13)

Birçok başarılı projede yer alan oyuncu, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz gün eşini aldatıyor haberleri ile gündeme geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası, sessizliğini koruyan Kırmızıgül ve eşi Ece Binay, ortaya çıkan aldatma fotoğrafları sonrası evleri ayırdı. Ünlü sanatçının eşinden ise ilk hamle geldi.

Mahsun Kırmızıgül’ün eşini aldatma görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine düşen bir video çok ses getirdi. Video’da bir kadının kucağına yatmış adamın saçlarıyla oynadığı görünüyordu. Sosyal medyaya sızan videodaki adamın Mahsun Kırmızıgül olduğu iddia edildi. Kırmızıgül ailesi çıkan haberle cevap vermedi. Ancak geçtiğimiz gün Mahsun Kırmızıgül ve genç kadının fotoğrafları da ortaya çıktı. 

Mahsun Kırmızıgül aldatma

Ece Binay’dan ilk hamle geldi

Çıkan haberle hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Mahsun Kırmızıgül’ün avukat eşi Ece Binay, aldatma fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından eşinin soyadı olan Kırmızıgül’ü kaldırdı. İkili bir açıklama yapmasa da bu hamleyle ayrılık iddiaları kuvvetlendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal