Alişan'la Buse Varol'un Boşanma Haberlerini Beğenen Esra Erol Konu Hakkında Sessizliğini Korudu

Ünlü sunucu Esra Erol'a katıldığı tiyatronun galasında Alişan soruldu. işte ünlü sunucunun bu soruya verdiği cevabı...

21.02.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-16:52) Alişan'la Buse Varol'un Boşanma Haberlerini Beğenen Esra Erol Konu Hakkında Sessizliğini Korudu

ATV ekranlarında yıllardır program sunan ünlü sunucu Esra Erol, zaman zaman kullandığı cümleler nedeniyle eleştirilse de yine de ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alıyor. Yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyeriyle gündeme gelen güzel oyuncu, son zamanlarda hem sunucusu olduğu programda takındığı üslup, hem de Alişan ile Buse Varol hakkındaki beğenisi ile gündeme düşmüştü. Bir tiyatro oyununun galasında basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü sunucu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 

EROL'DAN İKİ KELİMELİK YANIT 

Beş farklı kadın sanatçının hayata tutunma çabasını konu olan ''Sonbaharda Son Güller'' isimli tiyatro oyununun galası önceki gün düzenlendi. Galaya katılan birbirinden ünlü isimler arasında yer alan ünlü sunucu Esra Erol da, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Geçtiğimiz haftalarda Alişan'la Buse Varol hakkında yazılan ''Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu'' başlıklı sosyal medya paylaşımını beğenmesiyle gündeme bomba gibi düşen Erol'a bu konu hatırlatıldı. Kardeşi Eda Erol'la bir dönem nişanlı olan Alişan'ın ayrılık haberine sevindiği yönünde yorumlanan bu hareket sonrası Erol konuya ilişkin yalnızca ''İyi akşamlar'' diyerek yetindi. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Erol'un bu davranışı ise dikkatlerin iyice üzerinde toplanmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin kameralarına yansıyan Alişan da konuya ilişkin sessizliğini korumuş ve yalnızca ''Konuşmayacağım'' diyerek tepkisini bu şekilde dile getirmişti. Magazine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bu olaydan sonra ilerleyen günlerde ne olacağı ise merak konusu oldu. 

esra erol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal