Paralı Yerleri Tercih Etmiyorum Diyen Yeşim Salkım'dan Olay Sözler: Ben Halka Şarkı Söylüyorum!

Yaşadığı polemiklerle bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'dan hem iş hem de özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o detaylar...

21.02.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-16:06) Paralı Yerleri Tercih Etmiyorum Diyen Yeşim Salkım'dan Olay Sözler: Ben Halka Şarkı Söylüyorum!

Güçlü sesi ve şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, önceki gün bir organizasyonunun açılış töreninde görüntülendi. Basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel şarkıcı, hem müzik piyasasındaki düşüncelerini hem de özel hayatıyla ilgili bazı açıklamalara yer verdi. Yakın dostu Emel Güneş'in güzellik salonu açılışın giden Salkım, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Estetik konusundaki düşüncelerini dile getiren şarkıcı; ''Ben estetiğe karşı bir kadın değilim. Çünkü yaşımız ilerliyor. Yaşımız ya neticede yerçekimine karşı koymuyoruz. Zaman içinde küçük dokunuşlarla kendinizi özümüzü bozmadan abartıya kaçmadan yaptırmak bence zararlı değil. Tabi ufak dokunuşlar. Bence kadınları güzelleştirir. Burada da işin ehline gitmek çok önemli. Bütün kadınlar birbirine benzemesin bir fikir alsın. Kadınlar mesela estetik salonu veya güzellik salonu gittiğinde direk gördüğünü istiyor. İyi de o sana yakışıyor olabilir. Biraz buralarda kıymet vermek lazım. Bu da belli eğitim istiyor zaten'' şeklinde konuştu. 

SALKIM'DAN KONSER AÇIKLAMASI GELDİ

Güzel şarkıcı Yeşim Salkım açıklamalarına devam ederek, aldığı sahnelerin ne kadar kısıtlı olduğunu dile getirdi. Salkım; ''Vallahi sahneler de biraz zor. Gördüğünüz gibi çok kapalıyım benim sahnemde böyle. Onun için ben çok işe gidemiyorum açıkça söyleyeyim. Artık daha çok sesin ve sanatımızın ön planda olduğu işler gazinolara dönüldü. Ben zaten hiçbir zaman gazinoda çıkmamıştım. Özel gecelere gidiyorum halk konserine gidiyorum daha çok. Paralı yani daha kapıdan parayla girilen yerleri tercih etmiyorum. Ben halka şarkı söylüyorum'' diyerek adeta meslektaşlarına taş attı.

YEŞİM SALKIM

ERGEN'E TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

Bir dönem kanlı bıçaklı olan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'la meslektaşı Gülben Ergen'in yaşadığı polemikler sonrası Ergen'den gelen ilk adım herkesi şaşırtmıştı. Salkım'ın babasının cenaze törenine çelenk gönderen Ergen hakkında ise; ''Ölüm zor bir durum. Onun da ailesinden birisi vefat etseydi, ben de yollardım diye düşünüyorum. Bizim aramızda yaşananlar çok ayrı bir konu ama ölüm başka bir şey. Teşekkür ederim gönderdiği için. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın herkesin de işi gücü yolunda gitsin hakikaten. Bundan sonra bu mesleğin içerisinde hiç kimseyle bir alışverişim bir kavgam bir dövüşüm bundan sonra olmayacaktır. İlahi adalet denen bir şey var. Güzel günler olsun iyi günler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal