Survivor Yasin Obuz Sürgün Adasını Cayır Cayır Yaktı! Yarışmacının İmdadına Çekim Ekibi Koştu

Ekranların en sevilen yarışması Survivor All Star'ın yeni fragmanında Yasin'in ortalığı karıştırması olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.02.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-15:35)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor'da her geçen gün bir akılalmaz olay daha yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün ada konseyinde sakatlık nedeniyle adadan erken ayrılmak durumunda kalan Atakan Işıktutan'dan sonra herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken, bir kötü haber daha geldi. Yeni yayınlanan fragmanda art arda dikkat çeken görüntüler, henüz yeni bölüm yayınlanmadan sosyal medyaya damgasını vurdu. Gönüllüler takımından eleme adayı olan yarışmacılardan Yasin Obuz'la Yunus Emre Özden'in tehlikeli şakası sonucu az daha tüm ada alev alev yanacaktı.

POTADAKİ İSİMLER ADAYI BİRBİRİNE KATTI

Her yıl yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen, başarılı yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına tanık oluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu ve tansiyonun bir an olsun eksilmediği Survivor'da bu yıl sürgün adası hem magazine hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Eleme potasına gönderilen yarışmacıların daha sonra da sürgün adasına gönderilerek ödüllerden ve yarışmalardan mahrum bırakılması, Survivor tarihine bomba gibi düştü. Son yapılan elemeler sonucu sürgün adasına gönderilen Yasin'le Yunus Emre'nin ateşle şakasının sonucu ise korkulan boyuta ulaşmadan müdahale edildi. Kaldıkları kulübenin tepesine çıkan Yasin ateş yakan Yunus Emre'den yanan ağaç dalını isteyince, olaya çekim ekibi dahil oldu. Ekibin çıkacak yangına müdahale ettiği anlar ise kameralara yansıdı. 

SURVİVOR YASİN OBUZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal