Ünlü Sunucu Hakan Ural Canlı Yayında Şaşırtan Kilo Verme Yöntemini İlk Kez Açıkladı

Hakan Ural sunucusu olduğu programda nasıl kilo verdiğini anlatarak herkesin ağzını açık bıraktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.02.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-18:17)

Ekranların sevilen sunucuları arasında yer alan başarılı oyuncu ve sunucu Hakan Ural, kariyerinde ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu performansla akıllara kazınan ve Sibel Can'la yaşadığı evlilikle magazin gündemine bomba gibi düşen Ural o günden bu yana ilgiyi üzerinde tutmayı başarıyor. Sık sık magazin gündemine ve sosyal medyaya açıklamalarıyla bomba gibi düşen Ural, canlı yayında olay yaratan ifadelerin daha altına imzasını attı. Şu sıralar Kanal D ekranlarında yer alan ünlü televizyoncu, canlı yayında nasıl kilo verdiğini açıklayarak herkesin ağzını açık bıraktı. 

URAL: DUA EDİYORUM BEN

Kanal D ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Neler Oluyor Hayatta, uzun zamandır büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Programda izlenilen çeşitli haberleri yorumlayan Hakan Ural ve partneri Nur Tuğba Namlı, zaman zaman yaptıkları açıklamalarla gündeme bomba gibi düşüyor. Ünlü sunucu Hakan Ural, nasıl formda kaldığını anlatarak ekran başındaki herkesin ağzını açık bıraktı. Ural yaptığı açıklamaya; ''Hepimiz birer diyetisyeniz artık. Yaşamda her türlü bilgiye ulaşıyorsun. En kıymetli şeyi size söyleyeyim mi? Ben kendi adıma, ne zaman muvaffak oldum. Hep verebiliyorum. Dua ediyorum ben. Kiloyu alan da sensin veren de sensin. Asıl sır sende. O iradenin devreye girmesi... Vallahi billahi ben dua ediyorum. Cenab-ı Allah'ım sen bana yardım et diye...'' ifadelerini kullandı.

hakan ural

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal