İmparator İbrahim Tatlıses'in Yanımda Kimse Yok İsyanından Sonra İdo Tatlıses Büyük Vefasızlıkla Suçlandı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sahnedeki itiraflarından sonra gözler oğlu İdo Tatlıses'e çevrildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.02.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-12:56) İmparator İbrahim Tatlıses'in Yanımda Kimse Yok İsyanından Sonra İdo Tatlıses Büyük Vefasızlıkla Suçlandı!

Sesi ve şarkılarıyla uzun yıllar boyunca müzik piyasasına damgasını vuran ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, önceki gün Günay Restaurant'ta çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı türkücü geçmiş yıllarda oynadığı roller ve seslendirdiği şarkılarla bir döneme damgasını vururken, geçirdiği silahlı saldırı sonucu uzun zaman boyunca sahnelere çıkamamıştı. Tam tamına verdiği on iki yıllık aranın ardından yeniden sahnelerde olan ünlü şarkıcı, şarkı söylediği sırada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı türkücüyü dinlemeye gelen hayranları ünlü türkücüye tezahüratlar yağdırarak; ''Sen çok büyüksün İbo'' diye bağırdı. 

AÇIKLAMALARI OLAY OLDU

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, önceki gün hayranlarına iki saat boyunca konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren başarılı türkücü kendisine yapılan tezahüratların ardından; ''Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum. Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, kimse yanımda mı? Yok'' diyerek herkesin ağzını açık bıraktı. Çocukları ve ailesiyle arasının iyi olduğu bilinen ünlü türkücünün yaptığı bu açıklama sonrası gözler İdo Tatlıses'e çevrildi. Babasıyla her zaman arasının iyi olduğu bilinen şarkıcının, İmparotur'un bu sözlerinde kime neler kastettiği ise iyice merak konusu oldu. İdo Tatlıses'in babasından hem maddi hem manevi olarak destek almasının ardından, babasının zor günlerinde onun yanında olmadığı iddiası hem magazine hem de sosyal medyaya bomba gibi düştü. İbrahim Tatlıses'in yankı uyandıran bu açıklamalarından sonra İdo Tatlıses'in herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

İDO TATLISES İBRAHİM TATLISESD

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal