Ünlü Sunucu Hakan Ural Genç Yaşta Elde Ettiği Şöhretin Bedelini Nasıl Ödediğini de İlk Kez Açıkladı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural, gerçekleştirmiş olduğu röportajda 16 yaşında elde ettiği şöhretin sonucunu ilk kez paylaştı. İşte o detaylar…

22.01.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-17:57)

Ekranların sevilen sunucusu ve oyuncusu Hakan Ural, yer aldığı birçok projeyle adından başarıyla söz ettirdi. Yıllardır ekranlarda olan ve şuan sahip olduğu ünü henüz küçük yaştayken elde etmiş olan başarılı sunucu, bu şöhret yolculuğunda nasıl adımlar attığını ve neler yaşadığını anlattı. Şu sıralar ‘’Neler Oluyor Hayatta’’ isimli televizyon programıyla ekran başına gelen ünlü sunucu, izlediği ve fikrinin sorulduğu haberleri yorumlayarak kendi düşüncelerini dile getiriyor. Bazen yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki de çeken ünlü sunucu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eğitimi olmadan ve başında bir anne baba olmadan büyüdüğünü ve çok genç yaşta şöhreti elde ettiğini söyleyen ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, yaşanmışlıklarıyla da ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

URAL: BİZ FÜTURSUZCA HABER YAPILDIK

Henüz 16 yaşındayken şöhreti elde etmiş bir kişi olan Hakan Ural, o dönemler yaşadığı zorlukları tüm samimiyetiyle anlattı. Ural; ‘’ Çocuk yaştaydım, ne yaşadığımı bilmiyordum ki, gelişine yaşıyordum. Bir de insan bir sorunla mücadele ederken aslında neyle uğraştığının pek farkına varmıyor. Geçmişe bakıp “Ben neler yaşamışım” diyorsun. Şu anda şöhreti yaşayan oyuncu arkadaşlara da “Şükredin, şikâyet etmeyin’’ diyorum’’ şeklinde konuştu. O zamanlar tüm haber kanallarında özel hayatlarının çok sık işlendiğini söyleyen ünlü oyuncu; ‘’Biz, çocuklarımıza kadar fütursuzca haber yapıldık. Ana haber bülteni bizimle açılırdı. 23 yaşındaydım, çöpüm karıştırılır, “Dün gece bunu yemiş” diye haber olurdu. Bizlerin özel yaşamı yoktu. O kadar baskıyı Harvard mezunu bir adama yapsan, 24 saatini çeksen, 152 hata bulursun. Biz o kapasitesizlikle, genç yaşta bunlara maruz kaldık. Korkunç önyargılarla karşılaşıp bunları taşımak zorunda bırakıldık’’ diyerek gençken yaşadığı durumlardan bahsetti. Ünlü sunucu; ‘’Ben ilkokul mezunuyum, orta 2 terkim. Bende eğitim yok, ana yok, baba yok... Ne gibi vasfımla bu kadar badireden sonra var olmuş olabilirim? Cenabı Allah'ım sayesinde. Başka bir izahı yok’’ diyerek de yaşadığı zor günleri geride bıraktığını dile getirdi. 

HAKAN URAL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal