Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e Hasreti O Ses Türkiye’nin Finaline Damga Vurdu!

Dolu dizgin aşklarını geçtiğimiz günlerde noktalayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, ayrılık sonrası hiçbir yerde konuşmazken ünlü şarkıcının keyifsiz halleri jüri arkadaşlarının gözünden kaçmadı.

22.01.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-17:35)

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye’de dün gece final heyecanı yaşandı. Şampiyonluk için aylardır mücadele içerisinde olan yarışmacıların heyecanı had safhadayken, jüri koltuğunda oturan Oğuzhan Koç’un keyifsiz halleri hem ekran başındaki izleyicilerin hem de arkadaşlarının gözünden kaçmadı. Ayrılıklarının üzerinden henüz birkaç hafta geçen Koç ve Özdemir çiftinden ilişkilerine dair bir açıklama gelmezken, başarılı şarkıcının üzgün haline kimse dayanamadı. Bunun üzerine programın sunucusu Acun Ilıcalı devreye girerek, Oğuzhan Koç’u çok hüzünlü gördüğünü dile getirdi. Oğuzhan Koç’un ve jüri arkadaşlarının bu soruya yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. 

KOÇ: BİRAZ HÜZÜNLÜ BİR HAFTA

Uzun süredir dolu dizgin yaşadıkları aşklarını, yeni yıla Paris’te girdikten sonra noktalayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, verdikleri bu ani kararla hayranlarını da dostlarını da oldukça şaşırtmışlardı. Sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan fotoğraflarını silen ikili, daha sonrasında da takipten de çıkarak ilişkilerini noktaladıklarını belirtmiş oldular. Konu hakkında her ikisinden de bir açıklama gelmezken, O Ses Türkiye’ye Oğuzhan Koç’un hüzünlü halleri damgasını vurdu. Ekran başındaki izleyicilerin ve jüri arkadaşlarının gözlerinden kaçmayan bu durum sorulduğunda ise Ebru Gündeş; ‘’Mutsuz o mutsuz’’ yanıtını verdi. Gündeş’in bu açıklamasından sonra düşüncelerini paylaşan Koç; ‘’ Bu ara böyle. Öyle biraz hüzünlü bir hafta. Hüzünsüz neşe olmaz abi. Hüzenlenelim sonra neşeleniriz’’ dedi. Oğuzhan Koç’un bu açıklamasından sonra ise Beyazıt Öztürk; ‘’Açılmak istersen dinleriz’’ diyerek takılırken, Ilıcalı da; ‘’Yapabileceğimiz bir şey varsa buradayım, seni üzgün görmek istemiyoruz tabii ki’’ diyerek arkadaşına destek oldu. 

oğuzhan koç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal