Tansiyonun Bir An Olsun Düşmediği Survivor All Star 2022’de Gönüllüler ve Ünlüler Takımı Kafa Kafaya Geldi!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu yıl her yıl olduğundan daha da bomba bir şekilde ilerliyor. İşte tansiyonun her zaman çok yüksek olduğu yarışmaya dair detaylar…

22.01.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-17:01)

Ekranların sevilen yarışması Survivor, bu yıl iddialı kadrosuyla izleyicisiyle buluşuyor. Geçtiğimiz yıllarda gösterdikleri performanslarla isimlerini unutulmazlar arasında yazdıran yarışmacılar, katıldıkları dönemde olduğu gibi bu yıl da fırtına gibi esiyor. Ünlüler ve gönüllüler olmak üzere ikiye ayrılan kadroların başarılı yarışmacıları arasında tansiyon bir an olsun düşmüyor. Yarışmacıların birbiriyle doyasıya mücadele ettiği Survivor’da, yedek kadronun da oyuna dahil olmasıyla dengeler değişmeye başladı. Yayınlanacak yeni bölümde oyun parkuruna çıkan yedek yarışmacılar arasında ise geçtiğimiz yıllarda Survivor’a damgasını vuran isimler yer aldı. 

YARIŞMADA GERİLİM İYİCE ARTTI

Survivor All Star’ın yeni yayınlanacak bölümünde, yarışmaya yedeklerden giren kişiler boy gösterdi. Oyun parkuruna çıkarak arkadaşlarını selamlayan yarışmacılar arasında; Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Ayşıl Özaslan, Perviz Abdullayev gibi isimler yer aldı. Gönüllüler takımında yer aldığı halde koronavirüse yakalanması sebebiyle kısa süreliğine karantinaya giren Nisa Bölükbaşı’nın da, sağlığına kavuşmasının ardından yedek kadrosundan takıma geri döndüğü görüldü. Acun Ilıcalı bu konu hakkında; ‘’Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için All Star'a başlayamadı, o da Nisa. İlerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erkenden yarışmaya girmesi ona neler getirecek?’’ demişti. Yayınlanacak yeni bölümde bir başka dikkat çeken unsur ise, Yunus Emre Özden’in adaya gelir gelmez çıkarttığı tartışmalar oldu. Oyun sırasında ünlüler takımındaki Batuhan’la zıtlaşan yarışmacının daha sonrasında ise Yasin Obuz'la Anıl kafa kafaya geldi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışmada, yeni bölümde ne olacağı ise merakla bekleniyor.

survivor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal